Brit Care 100% hypo-allergeen hondenvoer (lam&rijst)

Beste prijzen en grootste aanbod van Brit droog- en nat hondenvoer vind u bij kroondealer Chewies XL. Brit hondenvoer Premium, Care lam en zalm, Brit Fresh, Carnilove, Brit natvoer, Brit hondensnacks en alles direct uit voorraad leverbaar!
Brit care hondenvoeding voor hond en kat zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zodat uw geliefde hond of kat niet aan voedsel intolerantie en allergische reacties blootgesteld worden. Zolang u Brit care hondenvoeding gebruikt, zal uw huisdier alle noodzakelijke elementen voor de goede werking van het lichaam ontvangen en een uitstekende conditie te behouden. Het gunstige effect van Brit care voeding merkt u als de glanzende vacht, tanden zonder neerslag, en vooral een vrolijke en energieke hond. Brit Care behoort tot de absolute top onder Chewies Keuze. Chewies is kroondealer van Brit Premium, Brit Care en Carnilove dus wij hebben ook alles in onze winkel staan. Brit care hypo-allergeen is altijd op Lam&Rijst gebaseerd en hebben meer dan 45% vleespercentage (Lam).

 
Wij hebben lang gezocht naar een hoogwaardige hondenbrok, zonder granen en onnodige toevoegingen met een hoog vleesgehalte. Na jaren zoeken zijn wij bij Brit Care uitgekomen. Deze hondenbrok is puur wat de liefhebber zoekt! De samenstellingen zijn aangepast aan de laatste nieuwe inzichten op het gebied van hondenvoer. Wilt u graag vers vlees geven maar vindt u dit te duur of te onhandig? Brit Care en Brit Carni Love zijn een mooi alternatief door het hoge vleespercentage.