Brit Care hondenvoer 100% hypo allergeen op basis van  lam&rijst >45% vlees <>

De Beste prijzen en het grootste aanbod van Brit droog- en nat hondenvoer vind u bij kroondealer Chewies dierenwinkel. Brit hondenvoer Premium, Care lam en zalm, Brit Fresh, Carnilove, Brit natvoer en Brit hondensnacks direct uit eigen voorraad leverbaar! Brit care hondenvoeding voor hond en kat zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zodat uw geliefde hond of kat niet aan voedsel intolerantie en allergische reacties blootgesteld worden. Zolang u Brit care hondenvoeding gebruikt, zal uw huisdier alle noodzakelijke elementen voor de goede werking van het lichaam ontvangen en een uitstekende conditie te behouden. Het gunstige effect van Brit care voeding merkt u als de glanzende vacht, tanden zonder aanslag en vooral een vrolijke en energieke hond. Brit Care behoort tot de absolute top onder Chewies Keuze. Chewies dierenwinkel online is kroondealer van Brit Premium, Brit Care en Carnilove dus wij hebben ook alles in onze dierenwinkel staan. Brit care hypo-allergeen is altijd op lam en rijst gebaseerd en hebben meer dan 45% vleespercentage (Lam). Advies nodig bel onze klantenservice op : 010 - 795 29 47.

 
Chewies dierenwinkel heeft lang gezocht naar een hoogwaardige hondenbrok, zonder granen en onnodige toevoegingen met een hoog vleesgehalte. Na jaren zoeken zijn wij bij Brit Care hondenvoer uitgekomen. Deze hondenbrok is puur wat de liefhebber zoekt! De samenstellingen zijn aangepast aan de laatste nieuwe inzichten op het gebied van hondenvoer. Wilt u graag vers vlees geven maar vindt u dit te duur of te onhandig? Brit Care en Brit Carnilove hondenvoer zijn een mooi alternatief door het zeer hoge vleespercentage. 
 

Brit Care is een 100% hypoallergene voedingslijn die geen gebruik maakt van soja, tarwe, maïs, rundereiwit, varkenseiwit, GMO en conserveringsmiddelen. Klanten van Chewies dierenwinkel online ontvangen standaard 10% korting op de adviesverkoopprijs van deze voedingen.


Zie ook :

> Brit hondensnacks

> Brit honden natvoer

> Brit care zalmolie