Honden loopplank

Hondenloopplank nodig ?! Het instappen in de kofferbak van de auto is niet voor iedere hond even makkelijk. Jonge, oudere, zwakke of zelfs bange honden kunnen hier veel moeite mee hebben. Om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou en je hond vind je op deze pagina diverse loopplanken om dit obstakel met gemak te nemen. Eigenlijk adviseren wij iedere eigenaar een loopplank als hulpmiddel te gebruiken vanaf het begin. Omdat het uit de auto springen gewoon niet goed is voor de gewrichten op ten duur...

 

Hondenloopplank

Behoed jezelf voor gestuntel met het optillen van je hond in en uit de auto en van verhogingen terug naar de grond met een handige hondenloopplank. Deze hondenloopplank laat je hond zelf hoogtes overbruggen, wat nogal eens lastig kan zijn voor kleine, jonge, zwakke of bange honden. Met een hondenloopplank is dit langer een probleem en overkom je dit obstakel met gemak.

Voordelen van de hondenloopplank

Een belangrijk voordeel is dat je zelf je hond niet meer hoeft op te tillen wanneer deze niet meer in staat is om in de kofferbak te springen. Vooral wanneer je de eigenaar bent van een grote, zware hond kan dat moeizaam gaan. Met een hondenloopplank loopt de hond zelf in en uit de auto. Handig!

Daarnaast is het zo dat honden steeds ouder worden. Kwaaltjes als artrose en pijnlijke gewrichten liggen daardoor op de loer. De kans bestaat zelfs bij oudere honden dat zij botten breken wanneer ze uit de auto springen. Door middel van een hondenloopplank worden de gewrichten van je trouwe viervoeter ontlast wat de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert.

Er zijn verschillende hondenloopplanken verkrijgbaar op Chewiesdierenwinkel.nl. Ze zijn allemaal in- en uitschuifbaar of opvouwbaar zodat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen in de kofferbak. Tevens is er een trapje verkrijgbaar waarmee je het leven van je hond kan vergemakkelijken. Dit trapje heeft een verwijderbare hoes die je uit kan wassen op 30 graden.

Hondenloopplank bestellen bij Chewiesdierenwinkel.nl

De meeste varianten van de hondenloopplank zijn direct leverbaar. Dat wil zeggen dat wanneer je voor 18:00 uur bestelt de hondenloopplank de volgende dag geleverd wordt. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan staat de juiste levertijd vermeld bij het product. Of kom het artikel bekijken in onze winkel te Berkel en Rodenrijs. Of beter nog kom kijken of er een hondenloopplank is die precies bij jouw auto past !