Hondenbenches specifiek op hondenras dragen bij aan de opvoeding van je hond. Een hondenbench op maat dient in de eerste plaats als vertrouwde plek voor jouw hond, waarin hij goed tot rust kan komen en waar hij altijd naar terug kan keren. Zorg dat de bench aantrekkelijk is om in te liggen en laat je hond er aan wennen. Wanneer je hond gewend is aan de hondenbench, kun je hem ook inzetten als trainingsmethode.
Onze specialisten geven de juiste maat en kwaliteit hondenbench aan voor uw hond :Hondenbenches: Een hondenbench is een klein hondenverblijf dat afgesloten kan worden en meerdere doelen kan dienen. Het is een belangrijk middel in de opvoeding van een hond. Zo kan een bench bijvoorbeeld ingezet worden als vertrouwde rustplek of als trainingsmethode.
Hondenbench accessoires: Een hondenbench is vaak niet erg comfortabel aangekleed. Het is daarom aan te raden om de bench aan te kleden met een lekkere zachte mat of kussen. Ook kun je de bench desgewenst van wieltjes voorzien.
Benchhoezen: Een benchhoes geeft je hond de privacy, veiligheid en het comfort dat jouw hond nodig heeft. Tevens kan het bijdragen aan het verminderen van angstig gedrag.
 
ONDER CONSTRUCTIE