HONDENHOKKEN

Hondenhokken zijn er in verschillende maten en modellen. U kunt zich oriënteren op onze website en mocht u advies nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen, of in onze winkel langskomen voor meer informatie.
Hondenhok Boris en Balto zijn de meest verkochte hondenhokken. Deze zijn zeer praktisch en makkelijk in onderhoud.

 
 
 
Hondenhokken hier vind je producten voor in uw huis, in uw tuinof op uw erf. Je vindt bij Chewies dierenwinkel diverse leuke en stevige hondenhokken in allerlei soorten en maten en nog veel meer om je hond op een droge en veilige manier op je terrein los te laten.
 
Uw hond verdient alleen het beste hondenhok! Onze hondenhokken zijn praktisch, duurzaam, netjes afgewerkt en scherp geprijsd. Een hondenhok beschermt uw hond tegen hondenweer.
Een goed hondenhok beschermt een hond tegen hondenweer: een flinke regenbui, gure windstoten in de herfst, of de koude van de winter. In de zomer zorgt een hondenhok juist voor verkoeling, waardoor uw hond kan genieten van een verkwikkend dutje.
Het waterdichte dak voorkomt dat uw hond nattigheid voelt. Daarnaast zijn sommige hokken uitgerust met een deurtje (handig als u even geen tijd heeft om uw hond in de gaten te houden), of met een draaibaar tochtschot. Als u een hondenhok koopt, zorg dan dat het hok niet te groot en niet te klein is. Dan krijgt uw hond eerder een aangenaam nestgevoel en warmt de hond sneller op door zijn eigen lichaamswarmte.
Onze hondenhokken zijn niet alleen functioneel en praktisch, ze zien er ook fantastisch uit. Behalve mooie hondenhokken verkopen wij ook hondenbenches, hondenkooien, hondenrennen en hondenkennels.