KIPPENHOKKEN

Chewies biedt u een veelzijdig assortiment kippenhokken aan. Wij hebben grote kippenhokken met een grote uitloopmogelijkheid, maar we bieden ook losse nachthokken aan. De kippenhokken met uitloopmogelijkheid zijn een ideale oplossing voor baasjes met een beperkte ruimte in de tuin. Bij de nachthokken hebben de kippen alle vrijheid overdag en kunt u ze s'nachts op stok in het kippenhok zetten.

 
WELK KIPPENHOK IS GESCHIKT?
Om te bepalen welk kippenhok geschikt is voor jouw situatie is het belangrijk om te weten hoeveel kippen je graag wilt aanschaffen en welk kippenras. Ook is het van belang te bepalen wat de leefruimte voor de kippen in je tuin gaat worden. Is het bijvoorbeeld de bedoeling dat de kippen dag en nacht in het hok verblijven of hebben ze ook beschikking tot een vrije uitloop of extra kippenren in je tuin of op je erf? De antwoorden op deze vraagstukken zijn van groot belang bij het zoeken van het juiste kippenhok. Wij hebben hierover een uitgebreid artikel geschreven met als titel: Het ideale kippenhok.

VRAAG CHEWIES OM ADVIES
Vind je het lastig om het goede kippenhok te vinden dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Behalve dat wij je alles over onze kippenhokken kunnen vertellen en waar je op moet letten kunnen wij ook advies geven over de aanschaf van de kippen zelf. Heb je bijvoorbeeld een kleinere ruimte tot je beschikking dan raden wij altijd aan voor krielkippen te kiezen. Ook betreft de kippenvoer kun je altijd bij ons terecht en bestrijdingsmiddelen tegen bijvoorbeeld bloedluis.

DE LEVERTIJD VAN ONZE KIPPENHOKKEN
Al onze kippenhokken zijn direct uit voorraad leverbaar. Ook zijn een beperkt aantal te bezichtigen in onze winkel te Berkel en Rodenrijs. Uiteraard staan alle specificaties bij de hokken vermeld. Daarom ben je ook altijd van harte welkom. Ben je bij ons in de winkel en heb je je laten voorlichten en eventueel een keus kunnen maken dan kan het kippenhok direct gratis bij u thuis bezorgd worden. De bouwpakketten passen doorgaans niet in een personenwagen vandaar dit aan te bevelen is. Daarbij hebben wij de toebehoren ook in onze winkel zoals voerdertorens en kippendrinkbakken.

Bestel je het kippenhok online via onze website voor 18:00 uur dan heb je het binnen 1-2 werkdagen al in huis. Je ontvangt tevens een bezorgtijd zodat je exact weet wanneer de bezorger op de stoep staat.