PAPEGAAIENKOOIEN - Papegaaienkooi Strong - Papegaaienkooi Duvo+

 

Slim en snel een Papegaaienkooi kopen? Een grote stoere of een design papagaaienkooi met de slimste snufjes voor je papegaai of grote parkiet. Chewies online dierenwinkel heeft ze! Onze prachtige papegaaienkooien, gratis thuisbezorgd, zijn sterk (Strong) en van alle gemakken voorzien. Ze hebben extra stevige tralies, mooie coatings en zijn handig schoon te maken. De meeste kooien kunnen open van boven. Wat wil je vriend nog meer? Goedkoper vind je ze nergens dan bij Chewies online dierenwinkel. Alle papegaaienkooien zijn voor 99% direct uit voorraadleverbaar en binnen 1 a 2 werkdagen bij je thuis. Wat vind je van onze mooie papegaaienkooien? Hierbij alle aanbiedingen voor Strong en Duvo+ papegaaienkooien.

Let op dit aanbod is enkel online (wij hebben deze papegaaienkooien niet in onze winkel).

 

STRONG of DUVO+ PAPEGAAIENKOOI
 

Wij hebben zeer uitgebreid assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk Strong of Duvo+. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden. Enkele voordelen van een STRONG papegaaienkooi:

 

  • Waarborgt de kwaliteit
  • Een zeer sterke niet-giftige poedercoating
  • Veilig en robuust hang- en sluitwerk
  • Stevige zwenkwielen
  • Stevige lasnaden
  • Duidelijke montage handleiding


KIES DE JUISTE MAAT PAPEGAAIENKOOI?

Je bent op zoek naar de juiste maat papegaaienkooi, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Om je daar mee te helpen hebben wij een handig rekensommetje die je als leidraad kunt nemen zodat je snel kunt zien welke afmeting geschikt is voor jouw papegaai.

Neem de spanwijdte + de breedte van de rug en vermenigvuldig dit met 1,5. De uitkomst hiervan is de minimale breedte voor de kooi die je papegaai nodig heeft.

Uiteraard geldt voor elke papegaai de regel: hij kan nooit teveel ruimte hebben, wel te weinig! 

ALLE PAPEGAAIENKOOIEN GRATIS BEZORGD IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Alle papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 a 2 werkdagen thuis geleverd kunnen worden. 

MOEITE MET HET KIEZEN VAN HET JUISTE MODEL EN MAAT PAPEGAAIENKOOI

Heb je toch moeite met het kiezen van de juiste papegaaienkooi dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice van Chewies online dierenwinkel 010- 795 2947. Alle papegaaienkooien zijn uitsluitend via onze webshop verkrijgbaar.