Snobbs hondenmand - Snobbs hondenkussen - Snobbs 100% slaapgarantie

snObbs hondenmanden staan garant voor hoge kwaliteit. Made in Holland en 100% slaapgarantie !
Nu met 1 jaar volledige garantie op stiknaden en de rits. SnObbs wordt 100% aanbevolen als Chewies Keuze!

De hondenmand snObbs is een zeer comfortabele hondenmand en van een hoge kwaliteit. Door een fijne weefseltechniek is er een optimale hoeveelheid materiaal gebruikt. De stof voelt daardoor sterker, maar toch zeer soepel aan. Een grote comfortverbetering voor de hond ten opzichte van een grovere cordura of canvas stof.  De meeste hondenmanden van SnObbs wordt gemaakt in 6 verschillende maten en 5 kleuren met passende bies.

Een snObbs hondenmand heeft meerdere voordelen voor u en uw hond. De meeste hondenmanden van snObbs zijn namelijk voorzien van een rits en makkelijk wasbare hoes. Voor een snelle schoonmaak zijn de manden makkelijk te reinigen met een vochtige doek. De hondenbedden van pu- leer zijn zeer sterk en staan garant voor een lange levensduur. Leverbaar van snObbs zijn diverse collecties waaronder de New Wodan, Cosy, Buffalo, Luna en Bello. De vullingen zijn bijzonder goed en dan ook zeer comfortabel voor uw hond. Mocht het ooit nodig zijn of u wilt wisselen van kleur dan is er een losse hoes verkrijgbaar voor de snObbs hondenmand.

Juiste maatvoering: 
Om de juiste maat te bepalen voor uw hond kunt u de hond meten van schoft tot staartwortel en de lengte binnenmaat die het dichtste bij de maat van de hond ligt is de meest geschikte maat. Indien u twijfelt geldt de regel - beter te groot dan te klein -. Iedere hond is anders en u kent het beste de lievelings slaaphouding van uw hond. Lekker languit of in een bolletje opgerold.

 
HYGIËNISCH

Geeft luizen, vlooien en teken geen kans. Gemakkelijk in onderhoud. De verschillende onderhoudstips staan beschreven bij de modellen.
 

COMFORTABEL

Stevig en toch zacht met een isolerende werking. Voor iedere hond een geschikt bed. Ook voor oudere honden en honden met gewrichtsproblemen.

ANTI-ALLERGISCH

Geschikt voor honden met een overgevoeligheid. De mate van geschiktheid per materiaalsoort staat beschreven in de productomschrijvingen.

LUXE UITSTRALING

Stijlvol volgens de laatste trends en met zorg gefabriceerd. Een kwaliteitsproduct voor uw hond en aanwinst voor uw interieur.