Wij hebben een groot assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de STRONG papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden. Alle STRONG papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De STRONG papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. Voor Belgie is dit tussen de 1-2 werkdagen.

 

STRONG PAPEGAAIENKOOI

Wij hebben een groot assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden.

Enkele voordelen van een STRONG papegaaienkooi:

Waarborgt de kwaliteit

Een zeer sterke niet-giftige poedercoating

Veilig en robuust hang- en sluitwerk

Stevige zwenkwielen

Stevige lasnaden

Duidelijke montage handleiding

KIES DE JUISTE MAAT PAPEGAAIENKOOI?

Je bent op zoek naar de juiste maat papegaaienkooi, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Om je daar mee te helpen hebben wij een handig rekensommetje die je als leidraad kunt nemen zodat je snel kunt zien welke afmeting geschikt is voor jouw papegaai.

Neem de spanwijdte + de breedte van de rug en vermenigvuldig dit met 1,5. De uitkomst hiervan is de minimale breedte voor de kooi die je papegaai nodig heeft.
Uiteraard geldt voor elke papegaai de regel: hij kan nooit teveel ruimte hebben, wel te weinig! 

ALLE PAPEGAAIENKOOIEN GRATIS BEZORGD IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Alle papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland en Belgie. De papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. De levertijd voor Belgie bedraagt 1 tot 2 werkdagen.