PAPEGAAIENKOOIEN

Papegaaienkooi kopen? Grote stoere vogelkooien met de slimste snufjes voor je papegaai of grote parkiet. Chewies dierenwinkel XL heeft ze! Onze prachtige papegaaienkooien, gratis thuisbezorgd, zijn robuust en van alle gemakken voorzien. Ze hebben extra stevige tralies, mooie coatings en zijn handig schoon te maken. De meeste kooien kunnen open van boven. Wat wil je vriend nog meer? Goedkoper vind u ze nergens hier vind je de mooiste papegaaienkooien Ook de Strong papegaaienkooien.

 

STRONG PAPEGAAIENKOOI
 

Wij hebben een groot assortiment papegaaienkooien. Alle papegaaienkooien zijn van het merk STRONG. Een STRONG papegaaienkooi staat voor kwaliteit waarbij nauwlettend rekening is gehouden met je papegaai. Zo gebruikt STRONG altijd een non toxic poedercoating welke super sterk en absoluut niet giftig is. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan de afwerking van de papegaaienkooi, zodat je papegaai er veilig in gehuisvest kan worden.Enkele voordelen van een STRONG papegaaienkooi:

Waarborgt de kwaliteit
Een zeer sterke niet-giftige poedercoating
Veilig en robuust hang- en sluitwerk
Stevige zwenkwielen
Stevige lasnaden
Duidelijke montage handleiding

KIES DE JUISTE MAAT PAPEGAAIENKOOI?

Je bent op zoek naar de juiste maat papegaaienkooi, maar waar moet je nu eigenlijk op letten? Om je daar mee te helpen hebben wij een handig rekensommetje die je als leidraad kunt nemen zodat je snel kunt zien welke afmeting geschikt is voor jouw papegaai.

Neem de spanwijdte + de breedte van de rug en vermenigvuldig dit met 1,5. De uitkomst hiervan is de minimale breedte voor de kooi die je papegaai nodig heeft.

Uiteraard geldt voor elke papegaai de regel: hij kan nooit teveel ruimte hebben, wel te weinig! 

ALLE PAPEGAAIENKOOIEN GRATIS BEZORGD IN HEEL NEDERLAND EN BELGIË

Alle papegaaienkooien worden gratis bezorgd in heel Nederland. De papegaaienkooien zijn direct leverbaar waardoor ze al binnen 1 werkdag thuis geleverd kunnen worden. 

MOEITE MET HET KIEZEN VAN HET JUISTE MODEL EN MAAT PAPEGAAIENKOOI

Heb je toch moeite met het kiezen van de juiste papegaaienkooi dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice 010 795 2947. Alle papegaaienkooien zijn uitsluitend via onze webshop verkrijgbaar.