Hier vind je het grootste en meest voordelige aanbod van alle droog hondenvoer, natvoer, hondensnacks van het topmerk Brit. Bij Chewies dierenwinkel adviseren wij enkel het beste hondenvoer voor je viervoeter. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste hondenvoer? Bel ons voor een vrijblijvend en deskundig advies.

Brit hondenvoeding is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten en 100% hypo-allergeen, zodat uw hond niet aan voedsel intolerantie en allergische reacties blootgesteld wordt. Zolang u Brit care hondenvoeding gebruikt, zal uw pup of hond alle noodzakelijke elementen voor de goede werking van het lichaam ontvangen en een uitstekende conditie te behouden. Het gunstige effect van Brit care voeding merkt u aan de glanzende vacht, tanden zonder aanslag en vooral een vrolijke en energieke hond. Brit Care behoort tot de absolute top hondenvoeders in de wereld.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE BRIT HONDENVOER : Ergens goedkoper gezien?! Wij betalen het verschil aan je terug!


Chewies dierenwinkel is de enige kroondealer van Brit Premium, Brit Care, Brit Care mini, Brit Fresh en Carnilove in Nederland. Dus wij hebben ook echt alles van dit merk direct uit voorraad leverbaar!

Sorteer op:
 

Brit care : Hypo allergeen / hoog vleespercentage / granenvrij / in smaken zalm, lam, hert, konijn en eend verkrijgbaar
Brit care mini : Hypo allergeen / zeer hoog vleespercentage / granenvrij / speciaal voor het kleinere hondenras
Brit premium : Hoog vleespercentage / aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding / in smaken kip en lam verkrijgbaar
Brit fresh : Samenstelling uit enkel 80% verse ingredienten / in  smaken kip, rund, vis, kalkoen en eend verkrijgbaar
Carnilove :  >70% vlees / gluten, aardappel en granenvrij  / in smaken zalm, kalkoen, eend, lam, rendier, struisvogel en konijn verkrijgbaar

Wij hebben echt lang gezocht naar een hoogwaardige hondenbrok, zonder granen, zonder onnodige toevoegingen en met een hoog vleesgehalte. Na jaren zoeken zijn wij bij Brit hondenvoer uitgekomen. Deze hondenbrok is puur wat de liefhebber zoekt! De samenstellingen zijn aangepast aan de laatste nieuwe inzichten op het gebied van hondenvoer. Wilt u graag vers vlees geven maar vindt u dit te duur of te onhandig? Brit Care en Brit Carnilove hondenvoer zijn een mooi alternatief door het zeer hoge vleespercentage. 

Chewiesdierenwinkel.nl  uw dierenwinkel online en de specialist voor Brit droogvoer voor honden

Kies het beste droog hondenvoer voor jouw pup of hond

Onderzoek uitgevoerd door voedingsspecialisten heeft een breed scala aan honden droogvoer mogelijk gemaakt, dat lekkere smaken en een evenwichtige inname van voedingsstoffen combineert. Deze recepten zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte, het ras of de levensstijl van jouw huisdier ( werklijn honden of sportieve honden).


Hier zijn enkele tips om je door het grote aanbod van honden droogvoer te begeleiden: 

Hoe oud en hoe groot is jouw hond?

Houdt bij aangepast droogvoer van Brit als eerste rekening met de leeftijd van de hond:

Puppies hebben een grotere energiebehoefte voor een gezonde groei, vooral tijdens de eerste zes maanden. Tijdens de groeifase hebben puppy's een speciale behoefte aan calcium, eiwitten en essentiële voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling van hun botten en spieren. Hiervoor heb je de Puppy lam en de Puppy zalm (graanvrij)

Senioren honden hebben meer vezels en minder calorieën nodig om overgewicht en obesitas te voorkomen. Hiervoor is de Brit Senior Lam en de Senior Zalm (graanvrij) ontwikkeld.

Volwassen honden hebben verschillende behoeften, afhankelijk van hun grootte en de mate van lichamelijke activiteit.
 

De grootte van de hond heeft inderdaad invloed op zijn voeding:

Honden van kleine rassen met kleine kaken en kleine magen hebben brokjes nodig die klein genoeg zijn en genoeg energie bevatten.

Honden van grote rassen hebben verhoudingsgewijs minder energie, maar grotere brokjes nodig, zodat ze niet te veel lucht inslikken tijdens het eten, terwijl ze tegelijkertijd langer nodig hebben om te kauwen. Hiervoor ook ook een anti-schrok voerbak hulp bieden.

De series droogvoer van Brit Care, Brit care Mini, Brit Premium of Carnilove bieden brokjes met verschillende groottes aan voor jong en oud. 

Droogvoer of natvoer voor jouw hond?

Vergeleken met natvoer heeft droogvoer het grote voordeel dat het helpt de gezondheid van het gebit van de hond te handhaven (door het kauwen en de speekselaanmaak) en kan gemakkelijk thuis of buitenshuis als beloning worden gebruikt.  Wanneer je vaak niet thuis bent, wanneer jouw hond langzaam eet of gedurende dag graag snackt, kun je zijn voerbak gemakkelijk vullen zonder kans te lopen dat het voedsel bederft. 
Als jouw hond alleen maar droogvoer eet, vergeet dan niet vers water klaar te zetten, om ervoor te zorgen dat de hond voldoende vocht binnenkrijgt. Het is ook mogelijk het droogvoer met natvoer te mengen om het voedsel van jouw huisdier van genoeg vocht te voorzien. 

Compleet droog hondenvoer of niet?

Compleet droog hondenvoer is ontworpen om je hond alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond leven in één maaltijd mee te geven. 
Niet compleet droog hondenvoer bevat niet alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft en moet worden gecombineerd met ander droogvoer, natvoer of voedingssupplementen. 

Heeft u meer vragen omtrent Brit of Carnilove hondenvoer bel ons gerust of kom langs in onze dierenwinkel voor een advies. Wij hebben echt alles van Brit en Carnilove hondenvoer in onze dierenwinkel staan.


Meerdere Categorieën  bij afdeling Brit hondenvoer  :

>
Brit care hondenvoer graanvrij
> Brit care hondenvoer lam&rijst
> Brit care mini hondenvoer voor kleinere rassen
> Brit Fresh hondenvoer
> Brit natvoer (blikvoeding)
> Brit Premium hondenvoer
> Carnilove hondenvoer
> Brit hondensnacks