Hondenbenches

Bent u op zoek naar een hondenbench? Dan bent u bij Chewies Dierenwinkel aan het juiste adres. We zijn de absolute hondenbench specialist en u zult bij ons dan ook gemakkelijk een hondenbench vinden die past bij uw wensen. Maar ook voor de hondenbench voor in de auto, maar ook voor de hondenbench in huis of voor buiten indien u wenst. Woont u in de buurt van Berkel en Rodenrijs adviseren wij u eerst langs te komen in onze dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs daar staan namelijk alle hondenbenches gepresenteerd en koopt u ten alle tijden de juiste kwaliteit hondenbench en de hondenbench op de juiste afmeting voor uw hond.

We hebben een hondenbench met de deur aan de voorkant, maar ook de zijkant is mogelijk en er zijn verschillende kleuren te krijgen. We hebben veel verschillende maten en dus voor iedere hond een passende hondenbench. Van Chihuahua tot Duitse Dog. Tevens hebben we diverse accessoires voor in en om de hondenbench. Denk hierbij aan een hoes zodat uw hond lekker afgeschermd kan slapen, maar ook fijne kussens voor in de hondenbench. 

Niet alleen voor een hondenbench bent u bij ons aan het goede adres, maar ook een kattenbench behoort tot de mogelijkheden.
Deze zijn extra hoog en voorzien van diverse plateaus tegen verveling.  Kijk gerust eens rond in onze webwinkel of kom langs bij onze dierenwinkel, daar staan we u graag te woord en geven u graag advies.
Ook hebben we in onze dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs verschillende outlet hondenbenches voor een mooie prijs!

 

Om die reden beschikt Chewies dierenwinkel over een zo groot en breed mogelijk assortiment aan hondenbenches. Wat uw eisen ook zijn, u zult bij ons altijd iets vinden dat precies aan uw wensen voldoet. Van een metalen bench tot een kunststof of nylon bench en van autobenches tot opvouwbare varianten: bij ons vindt u het allemaal. Uiteraard tegen de scherpste prijzen!

Waarom een hondenbench kopen?

Een hondenbench is ideaal, voor zowel uzelf als voor de hond. Vaak wordt de associatie met een kooi opgeroepen, maar dat is echter totaal niet het geval. De bench moet juist een plek gaan worden waar de hond zich veilig voelt. Het is zijn eigen, fijne warme plekje binnen uw huis. Door de hond rustig aan de bench te laten wennen, zal het idee van opgesloten te zijn snel verdwijnen.

Overdag kunt u bijvoorbeeld het deurtje van de hondenbench open laten staan. Plaats ook altijd wat eten en drinken in de bench. De plek zal dan al snel prettige associaties gaan oproepen bij de hond. Mocht u het hok(je) dan een keer moeten gebruiken om uw huisdier te vervoeren, dan zal dat moeiteloos gaan. Het dier voelt zich veilig en comfortabel in zijn eigen kleine territorium, zelfs met het deurtje dicht.


Zeer populair: de nylon hondenbench

Welke hondenbench moet u kopen? Zoals we al zeiden, is het maken van een keuze niet eenvoudig. U weet immers nooit hoe de hond zal reageren op een nieuw stulpje. Zeer populair binnen ons assortiment is echter de nylon hondenbench. Deze is verkrijgbaar in meerdere maten en uitvoeringen, zodat er voor ieder type hond en voor ieder ras wel iets te vinden is.

Een hondenbench voor in de auto

Bij het kopen van een hondenbench is het verstandig om rekening te houden met het vervoer van uw hond. Tijdens feestdagen, vakanties of familiebezoekjes is dat namelijk vaak aan de orde. Binnen ons aanbod vindt u speciale autobenches, maar u kunt ook bij uw favoriete bench kijken of deze geschikt is voor autovervoer. Heeft u hierbij hulp nodig? Wij helpen u graag.

Heeft u meerdere honden? Dan kunt u een autobench kiezen met meer ruimte. We verkopen ook tussenwanden, waarmee u heel eenvoudig een afscheiding kunt creëren. Tijdens een hobbelige reis hoeven de honden dan niet letterlijk en figuurlijk op elkaars lip te zitten. Uiteraard is ook de veiligheid belangrijk. De meeste autobenches beschikken daarom over veiligheidsgordels.


Slim en snel online hondenbench kopen

Chewies dierenwinkel levert de service die u mag verwachten: snel, adequaat en deskundig. Wilt u voor uw bestelling van de hondenbench eerst honderd procent zeker zijn van wat u koopt? Ook dat snappen we! Kom dan eens langs in onze grote dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs. U heeft dan ook alle gelegenheid om vragen te stellen en de bench rustig te bekijken. De benches worden altijd direct uit eigen voorraad geleverd. Dat betekent dat de tijd tussen bestelling en verzending zeer kort is. Wanneer u bij ons voor werkdagen op 17:00 uur bestelt, dan verzenden wij het pakket nog dezelfde dag. In de regel heeft u uw hondenbench dan binnen 24 uur in huis.

Voor meer vragen bel of mail gerust onze online dierenwinkel of kom langs in onze eigen dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs daar staan echt alle hondenbench voor u gepresenteerd.