Carnilove into the wild hondenvoer

Carnilove hondenvoer is een fantastisch  graanvrij voer, geschikt voor alle volwassen honden (en katten). Het vleespercentage is uitzonderlijk hoog. Net als wolven zijn honden carnivoren en de spijsvertering en tanden zijn dan ook gemaakt voor een natuurlijke voedselbron, namelijk vlees en botten. De kenmerken van Carnilove zijn als volgt te beschrijven:
 

de samenstelling van Carnilove hondenvoer komt tegemoet aan de natuurlijke behoeften van honden rekening houdend met de biologische afkomst en anatomische aanleg van honden/katten;

Carnilove hondenvoer is dan ook geschikt voor alle honden/katten en stimuleert de vitaliteit dankzij het hoge vleesgehalte en natuurlijke extracten;

Carnilove hondenvoer heeft een uitzonderlijk hoog vleespercentage (>80%). De brokken bevatten essentiële aminozuren voor de voeding van spieren en het hoge eiwitgehalte ondersteunt het lichaam met de verhoogde aanmaak van antilichamen;

granen zijn geen natuurlijke energiebron voor honden. Carnilove is dan ook graanvrij;

Carnilove hondenvoer bevat een unieke combinatie van fruit extracten. Hierdoor krijgt je hond/kat essentiële natuurlijke anti-oxidanten en het versterkt het immuunsysteem van je hond/kat;

Carnilove hondenvoer kan het beste droog of licht bevochtigd worden gevoerd. De hoeveelheid voer hangt af van je hond/kat.

Carnilove hondenvoer, hondensnacks en natvoer voor honden is leverbaar in meerdere varianten. Naast de acht varianten hondenvoer is er ook Carnilove kattenvoer met 80% kip & zalm.

Carnilove hondenvoeding is de top van Chewies keuze!

 
Brit Carnilove droogvoer

Het merk Carnilove maakt hoog kwalitatief hondenvoer waar de lange geschiedenis van de hond en de mens een inspiratiebron voor is geweest, en waarin we het beste terugvinden van wat die geschiedenis ons over honden en hun behoeftes geleerd heeft. Dat betekent voer met veel vlees, want dat eten honden van nature, en vrij van granen, want die horen juist niet bij het dieet van de hond..

Carnilove hondenvoer bestellen :
Carnilove is inmiddels een zeer succesvol Tsjechisch exportproduct, het wordt over de hele wereld verkocht en hoog gewaardeerd om de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de hoge voedingswaarde. 

Bij Chewies dierenwinkel hebben wij de overtuiging dat een hondenbrok moet voeden en niet alleen vullen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit voer een ideale brok is voor uw trouwe viervoeter met optimale vertering.  Het beste voor u en het beste voor uw hond vindt u bij ons! U kunt Carnilove hondenvoer  komen kopen in onze winkel in Berkel en Rodenrijs of natuurlijk online bestellen!