Chewies dierenwinkel & Chewies dierenwinkel online XL
 
Het ontstaan van Chewies dierenwinkel

Chewies dierenwinkel bestaat nu meer dan 15 jaar. Wij zijn van oorsprong een online internetbedrijf wat na een tweetal jaar is uitgegroeid met een fysieke dierenwinkel. Chewies online was overigens de eerste Nederlandse online dierenwinkel! Wij hebben in onze dierenwinkel producten staan die voor de klant de moeite waard zijn om te bezichtigen. O.a. hondenbenches koop je namelijk vaak niet via het internet als je de maten niet goed weet. Ook voor advies en extra service hebben wij al sinds 2006 jaar een fysieke winkel.  Wij zetten alles voor u in de auto en beantwoorden al uw vragen graag voor u!

Naast de extra service die onze dierenwinkel biedt zijn we een volwaardige dierenwinkel voor klanten uit de buurt. Wij hebben alles voor uw kat, hond of knager. En alle producten die u niet bij ons in de winkel vindt bestellen wij via onze online webshop. Het staat dan de volgende dag voor u klaar of het wordt naar uw huis verzonden. Dat is nog eens service!

Voorheen waren wij : www.winkel.chewies-online.nl daarna www.chewies-online.nl vervolgens www.chewies.nl en tegenwoordig www.chewiesdierenwinkel.nl


Waar staan wij voor?

Onze kernwaarden zijn kennis, kwaliteit, klantenservice, goede prijzen, groot assortiment en goede bereikbaarheid.  

Kennis: Wij willen graag onze kennis met u delen en u kunt ons altijd benaderen voor een goede uitleg over een bepaald product. Ook wat betreft gedrag en gezondheid hebben wij alle kennis in huis.
Kwaliteit: Met onze nieuwe website willen wij onze ervaring met u delen wat betreft de kwaliteit van de producten. We proberen een breed assortiment aan te bieden waar wij kwalitatief achter staan.
Klantenservice: Onze online klantenservice is erop gericht u alle antwoorden op uw vragen te bieden en indien nodig ondernemen wij alle actie die nodig is om u tevreden te stellen. In onze fysieke dierenwinkel wordt u altijd geholpen met uw aankopen in de auto te zetten indien gewenst.
Goede prijzen: Doordat wij online alle prijzen vergelijken hebben wij altijd de meest scherpe online aanbiedingen voor u!
Groot assortiment: Wij hebben ruim 20.000 artikelen in ons assortiment, hiermee heeft u een grote keuze in artikelen.
Goede bereikbaarheid: Onze online dierenwinkel is via de email, telefonisch en natuurlijk via onze fysieke dierenwinkel bereikbaar voor u.  U heeft gratis parkeerplek voor de deur bij onze fysieke dierenwinkel en onze dierenwinkel is erg goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Chewies Online XL & fysieke dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs


Huisdieren dragen absoluut bij aan het levensgeluk van de mens. Chewies dierenwinkel heeft daarom als missie om het houden van huisdieren voor iedereen zo leuk EN voordelig mogelijk te maken. In onze online dierenwinkel vindt u alles om uw hond, kat, papegaai of konijn te verzorgen en te verwennen. Wij hebben naast de online dierenwinkel een fysieke dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs die gespecialiseerd is in hondenbench en natuurlijk honden -en kattenvoer.

Voordeliger online winkelen

Al 15 jaar is Chewies dierenwinkel het adres voor alle dierenliefhebbers. Klanten door heel Nederland en Belgie weten Chewies dierenwinkel wel te vinden. Chewies online dierenwinkel krijgt steeds meer bekendheid  vooral door onze verdieping in autobenches voor honden, hondenbenches, Acana, Brit, Nutrican, Carnilove en Renske natuurlijke dierenvoeding. 


Gemakkelijk bestellen van dierbenodigdheden

Of u nu op zoek bent naar honden- of kattenvoer of een fraaie hondenmand u kunt het gemakkelijk vinden in onze online dierenwinkel. Bij Chewie dierenwinkel gaat het bestellen zeer eenvoudig en betaalt u veilig. Wij zorgen dan voor een zeer snelle verzending. Vrijwel alle artikelen zijn direct  uit voorraad leverbaar of anders wordt dit aangegeven met onze realtime voorraadindicator. Keuzestress? Wij hebben een selectie gemaakt van de beste artikelen die er op dit moment zijn onder Chewies Keuze.


Door ons aanbevolen : zeer betaalbare topmerken 100% natuurlijk droogvoer voor hond en kat

Met onze kennis en uitgebreide ervaring hebben wij de beste producten voor uw huisdier geselecteerd.
De top merken die wij aanbevelen voor natuurlijk hondenvoeding en kattenvoeding 
zijn  :

Brit hondenvoer : bevat alle natuurlijke voedingsstoffen die uw puppy, volwassen of oudere hond nodig heeft.
Brit kattenvoer : zeer hoogwaardig, gezond en bovendien betaalbaar voer voor katten en kittens.
Carnilove hondenvoer : zeer bijzonder recepten die passen bij de leeftijd, grootte en gevoeligheid van honden
Carnilove kattenvoer : droogvoer met veel verse en volwaardige ingrediënten voor kat en kittens.

Brede keuze aan accessoires voor huisdieren 

Naast voer voor honden, katten en konijnen, biedt onze Chewies dierenwinkel u een groot assortiment aan accessoires en medicijnen. Verantwoorde droogvoeding aangevuld met goede dierverzorging en accessoires van zeer hoge kwaliteit, dragen bij aan vitaliteit, gezondheid en levensplezier van uw huisdier.


Ons specialisme : Hondenaccessoires / Hondenbench / Hondenmand / Puppy benodigdheden

Ook voor een compleet aanbod van honden accessoires zijn hondenliefhebbers bij Chewies dierenwinkel aan het juiste adres. Dankzij de juiste shampoo, borstels en kammen kunt u zorgen voor goede hygiëne en vachtverzorging en uw hond vlo- en tekenvrij houden. Bij het uitlaten van uw hond heeft u veel plezier van onze hoogwaardige lijnen en halsbanden. Na het wandelen zal uw dier lekker uitrusten op een comfortabel kussen of in de hondenmand. Uw hond geniet altijd het meest van zijn of haar voer met een passende voer- of drinkbak. Verwen uw hond ook gerust met een verantwoorde hondensnack. In onze hondenapotheek vindt u supplementen en producten voor gebitsverzorging of ontworming.
Speciaal hondenspeelgoed draagt eveneens bij aan de vitaliteit en de gezondheid van uw dier. Onze specialiteit zijn de hondenbenches. Ook voor een complete puppy uitset bent u in onze dierenwinkel aan het juiste adres. Wij hebben alle hondenbenches ook echt allemaal uitstaan in onze dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs. Wilt u een deskundig advies bel of mail ons gerust. 

Kattenaccessoires

Met onze katten accessoires kunt u het leven van u en uw kat een stukje gemakkelijker maken. Kattenliefhebbers weten dat hun kat graag luiert in een lekker mandje of in een kattenhuisje. Worden ze actief dan zijn katten gek op spelen met hengeltjes, catnip speelgoed, knuffels met piepjes of een grote voerbal. Ook kan uw kat urenlang actief zijn met een krabpaal. U kunt uw kat belonen met kattensnoep. Voor een goede verzorging vindt u in onze kattenapotheek middelen voor tandverzorging, ontworming, anti-teken, ontvlooiing of antihaarbal pasta’s.