CHEWIES DIERENWINKEL

Ontstaan

Chewies dierenwinkel bestaat nu meer dan 10 jaar. Wij zijn van oorsprong een internetbedrijf wat na een tweetal jaar is uitgegroeid met een fysieke winkel. Wij hebben in onze winkel producten staan die voor de klant de moeite waard zijn om te bezichtigen. Oa benches en konijnenhokken koop je namelijk vaak niet via het internet als je de maten niet goed weet. Ook voor advies en extra service hebben wij al sinds 8 jaar een fysieke winkel.  Wij zetten alles voor u in de auto en beantwoorden al uw vragen graag voor u!
Naast de extra service die onze dierenwinkel biedt zijn we een volwaardige dierenwinkel voor klanten uit de buurt. Wij hebben alles voor uw kat, hond of knager. En alle producten die u niet bij ons in de winkel vindt bestellen wij via onze webshop. Het staat dan de volgende dag voor u klaar of het wordt naar uw huis verzonden. Dat is nog eens service!

Waar staan wij voor?

Onze kernwaarden zijn kennis, kwaliteit, klantenservice, goede prijzen, groot assortiment en goede bereikbaarheid.  
Kennis: Wij willen graag onze kennis met u delen en u kunt ons altijd benaderen voor een goede uitleg over een bepaald product. Ook wat betreft gedrag en gezondheid hebben wij alle kennis in huis.
Kwaliteit: Met onze nieuwe website willen wij onze ervaring met u delen wat betreft de kwaliteit van de producten. We proberen een breed assortiment aan te bieden waar wij kwalitatief achter staan.
Klantenservice: Onze klantenservice is erop gericht u alle antwoorden op uw vragen te bieden en indien nodig ondernemen wij alle actie die nodig is om u tevreden te stellen. In onze fysieke winkel wordt u altijd geholpen met uw aankopen in de auto te zetten indien gewenst.
Goede prijzen: Doordat wij online alle prijzen vergelijken hebben wij altijd de meest scherpe aanbiedingen voor u!
Groot assortiment: Wij hebben ruim 9000 artikelen in ons assortiment, hiermee heeft u een grote keuze in artikelen.
Goede bereikbaarheid: Onze online winkel is via de email, telefonisch en natuurlijk via onze fysieke winkel bereikbaar voor u.  U heeft gratis parkeerplek voor de deur bij onze fysieke winkel en onze winkel is erg goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.