Chewies dierenwinkel & Chewies dierenwinkel online XL
 
Het ontstaan van Chewies dierenwinkel

Chewies dierenwinkel bestaat nu meer dan 14 jaar. Wij zijn van oorsprong een online internetbedrijf wat na een tweetal jaar is uitgegroeid met een fysieke dierenwinkel. Chewies online was overigens de eerste Nederlandse online dierenwinkel! Wij hebben in onze dierenwinkel producten staan die voor de klant de moeite waard zijn om te bezichtigen. O.a. hondenbenches en konijnenhokken koop je namelijk vaak niet via het internet als je de maten niet goed weet. Ook voor advies en extra service hebben wij al sinds 2006 jaar een fysieke winkel.  Wij zetten alles voor u in de auto en beantwoorden al uw vragen graag voor u!

Naast de extra service die onze dierenwinkel biedt zijn we een volwaardige dierenwinkel voor klanten uit de buurt. Wij hebben alles voor uw kat, hond of knager.
En alle producten die u niet bij ons in de winkel vindt bestellen wij via onze online webshop. Het staat dan de volgende dag voor u klaar of het wordt naar uw huis verzonden. Dat is nog eens service!

Voorheen waren wij : www.winkel.chewies-online.nl daarna www.chewies-online.nl vervolgens www.chewies.nl en tegenwoordig www.chewiesdierenwinkel.nl


Waar staan wij voor?

Onze kernwaarden zijn kennis, kwaliteit, klantenservice, goede prijzen, groot assortiment en goede bereikbaarheid.  

Kennis: Wij willen graag onze kennis met u delen en u kunt ons altijd benaderen voor een goede uitleg over een bepaald product. Ook wat betreft gedrag en gezondheid hebben wij alle kennis in huis.
Kwaliteit: Met onze nieuwe website willen wij onze ervaring met u delen wat betreft de kwaliteit van de producten. We proberen een breed assortiment aan te bieden waar wij kwalitatief achter staan.
Klantenservice: Onze online klantenservice is erop gericht u alle antwoorden op uw vragen te bieden en indien nodig ondernemen wij alle actie die nodig is om u tevreden te stellen. In onze fysieke dierenwinkel wordt u altijd geholpen met uw aankopen in de auto te zetten indien gewenst.
Goede prijzen: Doordat wij online alle prijzen vergelijken hebben wij altijd de meest scherpe online aanbiedingen voor u!
Groot assortiment: Wij hebben ruim 15.000 artikelen in ons assortiment, hiermee heeft u een grote keuze in artikelen.
Goede bereikbaarheid: Onze online dierenwinkel is via de email, telefonisch en natuurlijk via onze fysieke dierenwinkel bereikbaar voor u.  U heeft gratis parkeerplek voor de deur bij onze fysieke dierenwinkel en onze dierenwinkel is erg goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.