Natvoer hond - pouches - blikvoeding - worsten

Honden vinden natvoer uiteraard héérlijk. En het ruikt èn smaakt verrukkelijk. Onze diverse soorten natvoer zijn complete maaltijden: alle benodigde voedingsstoffen zitten er in. Zo weet je zeker dat je hond alles binnen krijgt om in optimale gezondheid te blijven. Bij Chewies selecteren wij vanzelfsprekend uit onze jarenlange ervaring op de juiste kwaliteit en wij verkopen alleen natvoer met een vleespercentage van 65% en hoger. 

 

Vervolg Nat hondenvoer Chewies

Iedereen die wel eens suddervlees heeft gemaakt, of gewoon 'n pan vol gehaktballen, kent de conserverende werking van vet en water: als de vloeistof afkoelt stolt het en dan hebben bacteriën het toch 'n stuk moeilijker, het vlees blijft voor lange tijd bewaard. Zo ongeveer werkt nat hondenvoer, kortweg natvoer: de voedingsstoffen zijn langer houdbaar omdat ze in vloeistof bewaard worden. Het is even simpel als doeltreffend en uw hond zal het vast lekker vinden.

Natvoer bestaat in allerlei prijscategorieen en daarmee ook in allerlei kwaliteiten. Soms hebben hondenbezitter geen goed gevoel bij nat hondenvoer, omdat ze daarbij in de eerste plaats aan goedkoop hondenvoer uit de supermarkt denken, met veel goedkope opvulmiddelen en weinig echte voedingswaarde. Er bestaat gelukkig ook natvoer dat wél met zorg en oog voor de gezondheid van uw hond is samengesteld. Dat type nat hondenvoer is juist van hoge kwaliteit.

Goed natvoer, of eigenlijk goed hondenvoer in het algemeen, moet voor het overgrote deel uit vlees bestaan, aangevuld met de voedingsstoffen die uw hond te weinig binnenkrijgt als hij enkel bereid vlees eet (geen rauw vlees). Kwalitatief natvoer haalt die natuurlijke balans en heeft dus de ideale voedingswaarde voor uw hond, eerder dan droogvoer.

Natvoer kauwen

Een nadeel van natvoer is dat het niet krokant is. Uw hond hoeft er niet veel voor te kauwen, terwijl kauwen wel goed is voor een hond. U kunt dit natuurlijk compenseren met speciale kauwkluiven als koffieboomwortels of yak staven of met hondenspeeltjes. Veel hondenbezitters kiezen voor een combinatie van natvoer en droogvoer, wat natuurlijk ook een gezonde optie is. Ook honden houden van een afwisselend menu!

Nat hondenvoer bestellen een fluitje van een cent

Natvoer bestellen kan prima online via onze online of fysieke dierenspeciaalzaak, het gaat immers om een houdbaar product, dat eenvoudig als pakket kan worden verzonden. Online bestellen is natuurlijk ook wel zo makkelijk, u hoeft zelf niet meer op zoek te gaan naar degelijk natvoer, wij hebben het voor u op voorraad en wij zorgen ervoor dat het bij u geleverd wordt. Daarom kiezen onze trouwe klanten telkens weer voor Chewies: vertrouwd en kwaliteit staan bij ons voorop.

Bij onze dierenwinkel vinden wij juiste informatie heel belangrijk. Ook over hondenvoer en de merken die natvoer maken (zoals Taste of the wild of Carnilove) is bij ons veel te lezen. Zo weet u nog beter wat u moet kiezen in de webshop van Chewies dierenwinkel!

U kunt er blindelings vanuit gaan wij enkel selecteren op de juiste kwaliteit bij Chewies!