Benchkussens, Benchmatten en benchkleden :
kussen voor bench, hondenkussen bench, slaapkussen bench, ligkussen bench, benchkussen

Vergroot het comfort van uw hondenbench, autobench of transportbox met de benchkussens van Chewies.nl. Onze Bench matten zorgen ervoor dat uw hond een zachte ondergrond krijgt, zodat hij of zij comfortabeler zal liggen. Chewies heeft een ruim assortiment met benchkussens die passen in alle gangbare benches. Chewies.nl heeft tevens diverse andere hondenbench accesoires die het verblijf van uw hond in een bench nog plezieriger kunnen maken.

Met onze handige zoekfilters kunt u snel de juiste formaten opzoeken. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over één van onze benchkussens. Bel ons gerust op 010 - 795 29 47.

Wanneer u voor uw hond een hondenbench gebruikt dan is het belangrijk dat uw hond tijdens zijn/haar verblijf in de bench ergens op ligt. Eén van de mogelijkheden naast een vetbed is een benchkussen. Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan vele soorten benchkussens die altijd passend zijn bij iedere benchmaat. Daarbij heeft u nog de keuze uit maar liefst 16 verschillende stoffen en/of kleuren voor de benchkussens. Van canvas tot nylon tot teddy stof, we hebben het allemaal en dat tegen de beste prijzen!

U kunt de benchkussens ook in combinatie met een bench aanschaffen.
WIj hebben hieronder voor u de andere mogelijkheden nog even op en rijtje gezet.