KONIJNENVOER CAVIA  HAMSTER FRETTEN  CHINCILLA  DEGOE  RATTEN DROOGVOER ... (hopelijk niemand vergeten)

Konijnen hebben een gebalanceerd voedingsplan nodig dat uit hooi, droog- en groenvoer bestaat. Met de juiste mix van deze componenten blijft je konijn fit en gezond. Ons ruime aanbod aan konijnenvoer bestaat uit verschillende soorten voer van topmerken als Hopper, Brit Animals en Hobbyfirst Hopefarms en meer. Het perfecte voer voor je konijn-knaagdier-fret vind je hier.

 
>

Konijnenvoer

Perfecte vier voor je konijn, extra voordelig bij zooplus

Bij het kiezen van het juiste voer voor je konijnen zet je natuurlijk de gezondheid van jouw konijn in het middelpunt. Maar wat is nu het perfecte voer voor je konijn? Met een mix van hooi, droog- en groenvoer blijft je konijn fit en gezond.
eze verschillende componenten in het konijnenvoer zorgen er voor dat de voeding gebalanceerd is en de gezondheid van jouw konijn optimaal ondersteund wordt.

Bij Chewies XL vind je een ruim aanbod aan konijnenvoer van bekende topmerken als Versele-Laga, Supreme, Brit Animals en nog veel meer. Lees hieronder snel verder en kom meer te weten over het konijnenvoer dat je bij Chewies XL eenvoudig en voordelig kunt bestellen.

Konijnenvoer bij Chewies XL : onze aanbevelingen
De speciaal op de behoeften van een konijn afgestemd Hopper Selective 
Adult Complete Konijnenvoer is bijzonder licht verteerbaar en smakelijk. Het behoud van de vezels garandeert deze gezonde vertering en daarnaast zorgt het voor de juiste gebitsverzorging! Voor jonge (dwerg)konijnen tot 8 maanden oud heeft Versele-Laga het konijnenvoer Versele-Laga Nature Cuni Junior ontwikkeld. Dit konijnenvoer helpt als gezonde basis voor een optimale ontwikkeling van je konijn. Het konijnenvoer zit vol met vitamines, mineralen en spoorelementen, geheel zonder toevoeging van granen. Ontdek het snel!

Neem anders een kijkje bij het dwergkonijnenvoer van Brit Animals. Dit voer is alleen verkrijgbaar bij Chewies XL! Het innovatieve all-in-one voer bevat een hoog aandeel van ruwe vezels wat de spijsvertering van je konijn bevorderd. Bovendien zorgen de verschillende grassen en kruiden voor een bijzondere smaak. Een ander merk wat slechts exclusief bij Chewies XLbeschikbaar is, is Brit Animals volwaardig enkelvoer voor konijnen, boordevol met groente en gezond fruit!

Andere producten voor konijnen
Bij Chewies XL bestel je naast konijnenvoer ook nog andere producten voor konijnen, zoals snacks, kooien en accessoires voor in de konijnenkooi. Neem snel een kijkje en bestel het voordelig en eenvoudig bij Chewies XL!