Renske natuurlijke hondenvoer 

Renske hondenvoer koop je voordelig en snel bij Chewies dierenwinkel. Chewies dierenwinkel is een zeer grote Renske partner. Bijna alles van Renske is direct leverbaar vanuit onze online dierenwinkel.

Eiwitten, vetten en vetzuren zijn heel belangrijk in het hondenvoer maar fabrikanten maken – vaak vanwege de prijs – andere keuzes. Renske gelooft zelf in de kracht van de natuur om het lichaam gezond te maken én houden. Dat kan alleen met goede hondenvoeding. 

Alle voeding moet zo vers mogelijk zijn; dat willen wij tenslotte zelf ook op ons bordje. Dat betekent dat het hoofdingrediënt in zowel onze nat- als droogvoerproducten vers vlees of verse vis is. Dit wordt altijd gecombineerd met groenten, fruit, werkzame kruiden, waardevolle mineralen, vitamines en sporenelementen, zodat de ideale variatie van natuurlijke grondstoffen voor jouw hond ontstaat. Renske hondenvoer vind u erg voordelig bij Chewies online dierenwinkel. Advies nodig over Renske hondenvoer bel onze dierenwinkel : 010 795 29 47.

Renske hoogwaardige hondenvoer zijn op variatie gebaseerd en daardoor perfect met elkaar te combineren. Zelfs onze Renske natvoerproducten kun je met een gerust hart samen geven met onze droogvoerproducten. Zo krijgt jouw huisdier een gevarieerde, uitgebalanceerde maaltijd van zeer hoge kwaliteit. Ze krijgen zo de juiste bouwstoffen binnen.

 
Renske

Persoonlijk

 
Wij staan altijd voor je klaar. Heb je vragen? Wil je persoonlijk advies over Renske? Of heb je een opmerking over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bellen of mailen Ons persoonlijke advies gaat verder dan het aanraden van onze eigen producten. Zo kan een kopje kamillethee zelfs bij honden en katten verlichting bieden bij bijvoorbeeld maagpijn; ook dat soort tips kun je van ons verwachten. Net zoals inzichten omtrent gedrag en andere zaken die mogelijk interessant zijn. Bij Renske Natuurlijke Diervoeding willen we écht het beste voor jouw hond of kat.

Kennis
Iedere dag verdiepen wij ons in de ontwikkelingen op het gebied van dierenvoeding; zo volgt Jan alle nieuwtjes van Amerika tot in China. We volgen de medische wetenschap op de voet. Het meeste leren we van onze klanten. Als zij bellen voor advies, dan volgen we daarna ook het proces. Hebben onze tips geholpen? Waar reageert de hond of kat het beste op? We willen het allemaal weten, zodat we deze ervaringen kunnen gebruiken bij het verder ontwikkelen van onze producten. 
Wij weten als geen ander dat iedere hond of kat iets anders nodig heeft. Daarnaast is het natuurlijk fijn als jouw huisdier – net als jij – dagelijks iets anders kan eten. Daarom hebben we bij Renske Natuurlijke Diervoeding ook zo’n breed assortiment. Zelfs als je kat of hond allergisch is, kun je bij ons terecht. Varieer én combineer onze producten tot dé perfecte maaltijd voor jouw hond of kat.
Onze klanten omschrijven onze producten zelfs als energetisch; wij zorgen ervoor dat jouw geliefde huisdier weer bruist van de energie.

Natuurlijk veilig
Al onze producten zijn 100% natuurlijk, met toegevoegde vitamines. Wij gebruiken dus geen chemische kleur-, geur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten. Daarnaast wordt er rekening gehouden met het welzijn van de dieren; ze groeien op zonder het gebruik van antibiotica. We hebben zelfs een biologisch gecertificeerde lijn.
Natuurlijk zijn onze producten geheel veilig in gebruik. Door onze vers vlees maaltijden licht te stomen, behoudt het vlees zijn goede eigenschappen. Het stomen zorgt er voor dat alle schadelijke bacteriën – voor zowel mens als dier – verdwijnen. Onze rauwvleesmaaltijden worden geproduceerd in een FCA-gecertificeerde productielocatie. Hiermee verzekeren wij de strengste normen voor inkoop, productie, voedselveiligheid en een hoge kwaliteit. Onze werkplekken en de verdere bedrijfsvoering voldoen vanzelfsprekend ook aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

Maatschappelijk verantwoord
Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat doen we bijvoorbeeld op het gebied van milieu, door zo bewust mogelijk met energie om te gaan. En ook van onze leveranciers verwachten we dat ze duurzaam te werk gaan en maatschappelijk bewust zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ook dat je klaar staat voor anderen. Wij zelf werken bijvoorbeeld nauw samen met de regionale sociale werkplaats. Voor ondersteunende werkzaamheden zijn er vaak één of meerdere medewerkers bij ons actief. We zijn daarnaast als sponsor lokaal betrokken bij verschillende goede doelen én staan klaar voor diverse dierenasiels in het land.