Hondenvoer droogvoer - voordelig hondenvoer bestellen - beste hondenvoeding

Hier vind je het grootste aanbod van natuurlijk droog hondenvoer. Je kunt het hondenvoer aanpassen aan de speciale behoeften van je hond. Bij Chewies online dierenwinkel vind je enkel het juiste hondenvoer voor je trouwe vriend! Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste voer? Bel ons voor een vrijblijvend advies. Of kom langs bij onze dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs voor een vakkundig advies door een van onze droog hondenvoer specialisten. Chewies online dierenwinkel is geheel in gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoeding voor uw hond.

De waarheid van het hondenvoer staat altijd achterop de verpakking

Er wordt zoveel beweerd door iedereen... en wie moet je nu nog hierin geloven? Het antwoord op deze vraag is heel simpel die staat achterop jouw zak hondenvoer zelf. De fabrikant is verplicht dit te vermelden. Sommige fabrikanten gebruiken hier zelfs trucjes voor om de kwaliteit op te poetsen. Let op het eerst genoemde ingredient waarvan het meeste in de brok verwerkt is. Is dit granen/rijst/aardappel stap dan direct over op een ander merk ook als dit moeilijk definieerbaar is zoals met dierlijke bijproducten (trucje). Ook al is het voer aanbevolen door de fokker of zelfs een dierenarts is ons advies om toch over te stappen naar een eerlijker voer.

Hieronder onze 8 aanbevelingen hondenvoer (Chewies Keuze!) :

Sorteer op:
 

 Vervolg Chewies online dierenwinkel natuurlijke hondenvoer voor honden

Chewies keuze Hondenvoer :
Acana, Brit Care, Carnilove, Renske, True instinct, Natural Trainer, Natures Variety en Orijen

Kies het beste honden droogvoer voor jouw hond

Onderzoek uitgevoerd door voedingsspecialisten heeft een breed scala aan honden droogvoer mogelijk gemaakt, dat lekkere smaken en een evenwichtige inname van voedingsstoffen combineert. Deze recepten zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte, het ras of de levensstijl van jouw huisdier ( indoor honden of sportieve honden).

Hier zijn enkele tips om je door het grote aanbod van honden droogvoer te begeleiden: 

Hoe oud en hoe groot is jouw hond? Houdt bij aangepast droogvoer als eerste rekening met de leeftijd van de hond:
Heb je een Pup ? Pups hebben een grotere energiebehoefte voor een gezonde groei, vooral tijdens de eerste vijf maanden. Tijdens de groeifase hebben puppy's een speciale behoefte aan calcium, eiwitten en essentiële voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling van hun botten en spieren.
Is je hond senior (>7jaar) hebben meer vezels en minder calorieën nodig om overgewicht en obesitas te voorkomen.
Is je hond volwassen (2-7 jaar) hebben verschillende behoeften, afhankelijk van hun grootte en de mate van lichamelijke activiteit.

 

De grootte van de hond heeft inderdaad invloed op zijn voeding:

Kleine rassen (<10kg) met kleine kaken en kleine magen hebben brokjes nodig die klein genoeg zijn en genoeg energie bevatten.

Grotere rassen hebben verhoudingsgewijs minder energie, maar grotere brokjes nodig, zodat ze niet te veel lucht inslikken tijdens het eten, terwijl ze tegelijkertijd langer nodig hebben om te kauwen.

De series natuurlijk honden droogvoer van Acana, Brit Care, Brit Care mini, Brit Premium  of Carnilove, Orijen, Renske, True instinct of Yarrah worden door Chewies online dierenwinkel aanbevolen. 

Compleetvoer geven of niet?

Compleet honden droogvoer is ontworpen om je hond alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond leven in één maaltijd mee te geven. 
Niet compleet honden droogvoer bevat niet alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft en moet worden gecombineerd met ander droogvoer, natvoer of voedingssupplementen. 

Jij wilt je hond natuurlijk een lang en gezond leven bieden. Goed droog hondenvoer is hierbij van het grootste belang. Welk type droog hondenvoer de beste voeding voor jouw hond is, hangt onder andere af van de leeftijd, het ras en eventuele lichamelijke klachten. Ons assortiment bevat ruim 20 verschillende merken hondenvoer, waaronder Acana, Advance, Brit, Carnilove, Renske, Prins, Orijen, Smolke, True instinct en Yarrah. Hierdoor kun je in ons assortiment altijd een geschikte voeding vinden voor jouw hond!

Droog honden Droogvoer: Voor veel honden bestaat het grootste gedeelte van hun maaltijd uit droogvoer. De voeding is door het lage vochtpercentage lang houdbaar, waardoor je het gerust de heel dag in een voerbak kunt laten staan. Droogvoer bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen in de juiste verhouding en vermindert de kans op gebitsproblemen omdat je hond goed op de voeding moet kauwen.

Honden NatvoerHonden houden van natvoer, en het is ook nog eens goed voor hun gezondheid! Natvoer bevat een hoger vochtpercentage dan droogvoer, waardoor je hond door het eten van de voeding voldoende vocht binnen krijgt. Door het hogere vochtpercentage bevat natvoer over het algemeen ook minder calorieën. Hierdoor kan natvoer jouw hond helpen om een gezond gewicht te behouden.

De doorslaggevende factor voor de keuze tussen droog- of natvoer zit hem in de inhoud van de voeding. Dit betekent dat zowel droogvoer als natvoer jouw hond van waardevolle voedingsstoffen kan voorzien. Kijk daarom goed naar de individuele behoeftes van jouw hond.

Honden Dieetvoeding: Heeft jouw hond lichamelijke klachten of volgt hij een speciaal dieet? Dieetvoeding kan hierbij extra ondersteuning bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hypoallergeen hondenvoer, glutenvrije hondenvoeding, graanvrije hondenvoeding of hondenvoer dat ondersteuning biedt bij blaasgruis, maag- en darmproblemen of huid- en vachtproblemen. LET OP: Overleg eerst met je dierenarts voordat je jouw hond dieetvoeding geeft.

Nogmaals naast de diverse soorten hondenvoer bieden wij ook voer voor elke levensfase: Puppy, Junior, Adult en Senior. Voor iedere levensfase is er hondenvoer verkrijgbaar, die specifiek op deze levensfase afgestemd is. 

Lees goed de productomschrijving van een voedingsproduct voordat je (nieuw) voer koopt, zodat je zeker weet dat deze voeding ook geschikt is voor jouw hond. Goed hondenvoer is belangrijk voor de gezondheid en de weerstand van je hond. De kwaliteit van de voeding wordt bepaald door de samenstelling van de ingrediënten van het product. Kijk daarom altijd goed naar hoe je hond reageert en functioneert op de voeding. Kwalitatieve en goede hondenvoeding zorgt voor een fitte hond met een stevige ontlasting en een glanzende vacht.

Wil je overstappen op een andere hondenvoeding? Doe dit dan altijd geleidelijk en meng het oude voer met het nieuwe voer, gespreid over een periode van minimaal 1 week. Zo kan de maag van je hond rustig wennen aan de nieuwe voeding en voorkom je maag- en darmklachten. LET OP: Dit geldt niet voor geperste brokken. 

TIP: Wanneer je je hond droogvoer geeft, zorg er dan voor dat er voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Hondenbrokken zijn namelijk vrij zout, waardoor je hond dorst krijgt. Geef je je hond alleen maar natvoer? Wissel dit dan af met droogvoer. Hierdoor voorkom je gebitsproblemen.

Naast de normale dagelijkse maaltijd verdient je hond het om zo af en toe verwend te worden. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment hondensnacks, voor een lekkere en verantwoorde beloning!

Bel of mail gerust Chewies dierenwinkel online voor een advies op maat. Wij hebben meer dan 14 jaar ervaring met natuurlijke droog -en natvoeding van honden en puppies.