100% natuurlijk gedroogde hondensnacks

Je hond als huisdier verdient het allerbeste! Een blije hond heeft naast veel liefde en gezonde voeding ook dagelijkse behoefte voor gezonde snacks. Hiervoor hebben wij als missie om voor iedereen de beste hondensnacks betaalbaar te maken. In onze winkel heb je een ruime keuze aan vele lekkere 100% natuurlijk gedroogde hondensnacks om je hond mee te verwennen of te belonen.
 

 
Ons assortiment bestaat enkel uit 100% natuurlijke vlees producten, die door erkende producenten zijn geproduceerd zonder toevoegingen zoals; conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen, en suikers. Dit is uiteraard het allerbeste voor de hond.

Onze hondensnacks zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond voor de hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen. Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven wordt er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine), waardoor de hond rustiger wordt. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat tonen ook vele malen kleiner.

Onze natuurlijke hondensnacks zijn gesorteerd op smaak. Net als mensen hebben honden soms ook allergie klachten of zijn ze intolerant voor bepaalde eiwitsoorten. Het is daarom erg handig dat u een keuze kunt maken in verschillende hondensnacks per smaak of diersoort, zoals rundpaardlamkipkonijnvishertreekameelgans, eend of kalkoen.

In plaats van op smaak kunt u onze hondensnacks ook bekijken per soort. Hierbij kunt u een keuze maken in gedroogd vlees, huid, kauwstaven, trainers, pezen, oren, pens en botten. Is uw hond gevoelig voor bepaalde vlees soorten en zoekt u specifieke snacks van bepaalde diersoorten? Ook voor gevoelige honden hebben we diverse hypoallergene hondensnacks beschikbaar.

Sinds vele jaren is onze webwinkel het vertrouwde adres voor dierenliefhebbers met een hond als huisdier. Sindsdien gingen vele hondenbezitters je voor en zijn ze inmiddels vast klant geworden. Ze profiteren elke keer weer opnieuw van een uitgebreide keuze aan topkwaliteit hondensnacks die wij hun thuis bezorgen tegen scherpe prijzen. Omdat we zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks, kopen we onze producten groot in en direct bij de producent. Hierdoor profiteren onze klanten altijd van onze scherpe prijzen.