U gunt uw kat toch ook het beste en de mooiste spullen? Bij Chewies dierenwinkel kunt u echt alles online kopen voor uw kat! Wij hebben mooie kattenbakken, krabpalen, kattenluiken, mandjes, kattenvoer en nog veel meer in onze winkel. Voor voorlichting of advies raden wij u aan om naar onze dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs te komen of u kunt contact opnemen via de email of telefoon. 
 

Het beste voor uw kat in de onze complete kattenshop van Chewies XL!

Voer, lekkernijen en speeltjes voor uw kat - goedkope kattenproducten Katten zijn de hond qua populariteit als huisdier voorbijgestreefd: er leven tegenwoordig 3.7 miljoen katten in Nederlandse huishoudens! Geen wonder, deze onafhankelijke knuffelige speelmaatjes kunnen ten slotte zowel jong als oud betoveren! Wie van zijn kat houdt, wil haar ook graag een leuk thuis bieden. Daarom biedt Chewies XL een breed scala aan kattenvoer en accessoires voor uw kat van kattenvoer en kattensnacks tot kattenbakvulling en bijbehorende kattentoiletten. Een verscheidenheid die voor beginnende katteneigenaren verwarrend kan zijn... Welke soort accessoires heeft uw kat nodig, welk kattenbakgrit is ideaal en welk kattenvoer is het juiste? Ons kleine overzicht geeft u inzicht in wat uw kat daadwerkelijk nodig heeft en waar u de gunstig geprijsde kattenaccessoires kunt vinden bij Chewies:

Droog kattenvoer: droog kattenvoer is populair bij katten en hun eigenaren. Droog kattenvoer is beschikbaar in veel verschillende kwaliteitsniveaus van graanvrije recepturen, tot kattenvoer met een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding of hoogwaardig voedsel voor speciale behoeften.

Nat kattenvoer: nat kattenvoer wordt beschouwd als de gezondste en beste manier om uw kat te voeden. Het wilde instinct van onze katten leidt ze maar zelden naar de waterbak - het hoge vochtgehalte in het natvoer ondersteunt het vochtgehalte in het kattenlichaam. Bij Chewies vindt u het perfecte natvoer voor uw kat: wij bieden graanvrij kattenvoer, high-premium voeding, natuurlijk kattenvoer, speciale voeding voor katten met speciale behoeften en kattenvoer met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.Kattensnacks: kattensnacks zijn een speciale beloning voor elke gelegenheid en zijn een lekkere aanvulling op het dagelijkse kattenvoer. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor selectieve en gevoelige katten. Graanvrije kattensnacks en functionele lekkernijen voldoen aan speciale voedingseisen!Voersupplementen & speciale kattenvoer: supplementen en pasta's met vitaminen en mineralen geven u de mogelijkheid om het voedsel van uw kat op een gerichte manier aan te vullen, om tekorten te voorkomen of om speciale behoeften van uw kat te ondersteunen.

Drinkfonteinen & voerbakken: eet- en drinkbakken behoren tot de basisuitrusting in elk kattenhuishouden. Bied elke kat zowel een bak voor het voer als voor water, om strijd tussen verschillende katten te voorkomen! Voerbakken van metaal, keramiek en kunststof bieden u de mogelijkheid om uw voer hygiënisch te houden. Kattenfonteinen zijn een extra mogelijkheid om uw kat plezierig water te laten drinken.

Kattenbakken & verzorging: katten zijn van nature hygiënische dieren. Elk kattenhuishouden moet daarom minimaal één kattentoilet hebben. Echter, katten kunnen vrij egoïstisch zijn wat kattentoiletten betreft! Een kattenbak, schaaltoilet, zelfreinigende kattentoiletten of extra grote kattentoiletten voor grotere kattenrassen - welk kattentoilet kiest uw kat? Of kiest u voor een ruimtebesparend hoektoilet? Hier vindt u gegarandeerd het meest geschikte kattentoilet voor elk huishouden!Kattenbakvulling: bij de perfecte kattenbak hoort de perfecte kattenbakvulling. Het maakt niet uit of uw kat klonterend, plantaardig of silicaat kattenbakvulling prefereert: hoogwaardige kattenbakvulling reinigt vocht en geurtjes effectief en zorgt ervoor dat het 'kleine kamertje' van uw kat altijd schoon is.

Krabpalen & krabmeubels: krabben is een eerste levensbehoefte van onze huistijger. Het dient niet alleen om stress te verminderen, maar ook om zijn eigen gebied te markeren. Daarom hoort er een krabpaal/krabmeubel in elk geschikte kattenwoning te staan.Kattenmanden & holletjes: een goede nachtrust is ook voor katten essentieel. Een rustige slaap- en rustplek hoort in elk kattenhuishouden aanwezig te zijn! Daarom kunt u bij Chewies een breed scala aan kattenbedden, kattenkussens en kattendekens vinden. Hierdoor kan ook uw kat lekker liggen dromen.Kattenluiken & kattennetten: u wilt uw kat graag een beetje frisse lucht geven, maar u beschikt niet over een tuin? Ook balkons en ramen kunnen gemakkelijk worden beveiligd door een kattennet om uw kat toch frisse lucht te kunnen bieden. Een veilig alternatief voor vrijheid!Kattenspeelgoed: Katten houden ervan om lekker te spelen. Het samenspelen met de baasjes of andere katten stimuleert een goede relatie, terwijl intelligentie spelletjes onafhankelijk denken en handelen ondersteunt. Speelmuizen, ballen, speelhengels of intelligentie speelgoed - waar speelt uw kat het liefste mee?In de Chewies kattenshop vindt u een breed assortiment aan kattenvoer en goedkope kattenaccessoires - van basisproducten tot speciale producten voor de hoogste kwaliteitseisen. Blader snel door ons assortiment!