Bij het uitlaten van uw hond zijn poepzakjes veelal verplicht. Heeft u deze niet bij zich dan riskeert u een bekeuring! We bieden een groot assortiment trendy houders en poepzakjes voor de laagste prijzen! Speciaal voor de puppy's zijn er trainingspads beschikbaar.

 

 

Ons assortiment van toiletartikelen voor je hond gemakkelijk online te bestellen. Diverse producten van bekende merken. Bijvoorbeeld hele leuke Bon Ton, Lief! en Trixie poepzakhouders. In superstoere en leuke modellen, vormen, kleuren en designs. Hiermee mag je gezien worden in  de straat. Heel handig aan de riem vast te maken, zodat je altijd poepzakjes bij de hand hebt voor de dagelijkse wandelingen. De poepzakhouders zijn gemakkelijk bij te vullen met nieuwe navullingen. Ook trainingsmatten, hondenbroekjes en meer in deze rubriek te vinden.

Neem ook eens een kijkje in onze rubriek trimsalon en verzorging. Daar vindt je vele artikelen voor een optimale verzorging en het trimmen van de vacht van je hond. Producten zoals o.a. hondenkammen, hondenshampoos, tandenborstels en meer. Vele bekende merken en producten die precies passen bij de verzorging van jouw maatje.