Hier vind je alles voor het transport van je hond: in de auto, op de fiets of in het vliegtuig. Met een kunststof of metalen hondenbench / draadkooi kun je je hond makkelijk meenemen. Bovendien vind je hier allerlei producten die het transport per auto of fiets veiliger maken, zoals een autogordel voor de hond, een autodeken voor uw hond, een fietsmand en een hondenfietskar.

 

 

Hondenbenches / draadkooien

Veilig en gemakkelijk met jouw hond onderweg

Ben je vaak met jouw hond onderweg? Dan is een hondenbench precies wat je nodig hebt. Chewies heeft een groot assortiment hondenbenches / draadkooien, die je in de auto, maar ook in het vliegtuig mee kunt nemen. Naast stevige metalen hondenkooien, die je in de achterbak van de auto kunt monteren, hebben wij ook lichte, draagbare en opvouwbare hondenbenches. Zo kun je jouw trouwe viervoeter overal mee naar toe nemen.
Voordat je een hondenbench aanschaft, is het goed om aan te volgende punten te denken: 


Grootte: meet de hoogte van jouw hond van de poten tot zijn kop en de lengte van zijn kop tot het uiteinde van zijn staart. Idealiter moet een hondenbench circa 15 cm hoger en langer zijn dan de hond, zodat hij voldoende ruimte heeft om zich te bewegen. Indien jouw hond nog een pup is, is het beter om een hondenbench op de groei te kopen. Je kan dan eventueel een gedeelte van de hondenbench afbakenen, zodat de overblijvende ruimte bij jouw pup past.

Materiaal: wij bieden verschillende soorten hondenbenches aan: van nylon, metaal en kunststof.

Hondenbenches van nylon: zijn bijzonder geschikt voor korte reizen en bieden jouw hond onderweg een vertrouwde slaapplaats. Door het zachte materiaal zijn deze hondenbenches aangenaam voor jouw dier. Deze benches moeten regelmatig worden gewassen, om geurtjes en hondenharen te verwijderen.

Hondenbenches van metaal zijn stabiel, robuust en bieden voldoende frisse lucht in de warme maanden van het jaar. Deze benches kunnen ook buiten worden gebruikt, als het weer dat toelaat. Deze benches hoeven minder vaak te worden schoongemaakt, maar ze zijn wel zwaarder als kunststof hondenbenches.

Hondenbenches van kunststof zijn ideaal voor vliegreizen en makkelijk schoon te houden. Deze benches zijn lichter van gewicht als metalen hondenbenches, maar ook minder robuust. In de zomer zijn de ventilatiemogelijkheden beperkt, in de winter daarentegen houden deze benches warm.

 

dog iconKies uit de volgende soorten de perfecte bench voor jouw hond uit

 

  • De populairste hondenbenches: hier vind je de meest geliefde hondenbenches tegen onverslaanbare prijzen.
  • Hondenbenches van nylon: zijn licht en opvouwbaar, ideaal als je vaak onderweg bent.
  • Hondenbenches van metaal: grote hondenbenches met veel ruimte - kies hier de juiste hondenkooi voor jouw hond.
  • Hondenbenches van kunststof: ideaal voor onderweg, verkrijgbaar in meerdere kleuren en groottes.

Als je ook andere hondenproducten nodig heeft, kijk dan eens in onze hondenwebshop voor nog meer voordelige aanbiedingen.