Bij Chewies online dierenwinkel vind je een breed scala aan producten voor vlooien- en tekenbestrijding. Veel hondenbezitters merken dat vlooien bestrijden een moeilijke opgave is. De juiste producten kunnen je helpen bij vlooienbestrijding bij je hond. 

Chewies online dierenwinkel  biedt diverse topmerken om vlooien bij honden te voorkomen. Binnen ons assortiment bieden we onder andere Advantix, Frontline en Seresto. Verder bieden we ook diverse accessoires om vlooien en teken te bestrijden.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten ongedierten en de symptomen die kunnen optreden? Bel gerust naar onze dierenwinkel 010 795 29 47 voor een van onze werknemers.

 
Ongediertebestrijding voor honden
Effectief tegen parasieten
 
Een goed anti vlooienmiddel voor uw hond is belangrijk. Het maakt niet uit waar u woont, uw hond loopt namelijk altijd risico parasieten aan te trekken. De vervelende parasieten zorgen voor jeuk bij uw hond evenals een geïrriteerde huid. Het kan zelfs voorkomen, dat, wanneer uw uw hond niet behandeld, teken en muggen ziekten, bijvoorbeeld de ziekte van Lyme, over kunnen dragen. Het is daarom belangrijk uw hond effectief tegen vlooien, teken en andere parasieten te behandelen, die voor ongemak en ziekten kunnen zorgen. Gelukkig biedt Chewies online dierenwinkel een grote reeks aan producten aan, die u kunt gebruiken om uw hond tegen parasieten te behandelen. 
Er bestaan verschillende soorten ongediertebestrijdingsmiddelen, die op andere wijze kunnen worden gebruikt. Kiest u daarom het product dat het beste bij uw hond past. Chewies online dierenwinkel biedt ongediertebestrijdingsmiddelen in de volgende vormen aan:

Pipetten, Halsbanden, Sprays en Shampoo

Wij bieden daarnaast ook voedingssupplementen evenals anti-tekenpincets aan om de parasieten te verslaan. 
Het is belangrijk om te kiezen voor een product dat bij de grootte van uw hond past: het te behandelen oppervlak is niet gelijk bij grote en kleine honden. De antiparasitaire middelen houden hier rekening mee. In onze webshop vindt u de grootste merken die antiparasitaire middelen aanbieden:
Advantage en Frontline: behandelt uw hond tegen vlooien en luizen, wordt via pipet aangebracht.
Bob Martin: beschermt tegen vlooien en teken, meerdere producten in de vorm van pipetten, halsband en spray.
Seresto: vlooienhalsband voor honden, doodt vlooien op effectieve wijze.
Beaphar en Trixie: beschermt uw hond tegen parasieten op natuurlijke basis met behulp van pincetten en kammen.

Wanneer u het juiste anti vlooienmiddel voor uw hond heeft gekozen, kunt u aan de slag. Afhankelijk van het product, beschermt het uw hond gedurende meerdere weken/maanden tegen vlooien, teken, andere parasieten of een combinatie hiervan. Let u bij het gebruik van de producten goed op de gebruiksaanwijzing om uw hond zo goed mogelijk te behandelen. Bij sommige producten dient u uw dierenarts van te voren te raadplegen. Aangezien de werktijd van de producten verschilt, hoort u uw hond na een genoemde periode te controleren op een herhalende besmetting. 

Ontdekt u ook onze verzorgingsproducten voor honden, aangezien de hygiene van uw hond invloed heeft op het risico van vlooien etc..