Carnilove into the wild kattenvoer - Carnilove droogvoer - Carnilove natvoer - Carnilove snacks
 
Carnilove into the wild is een graanvrije kattenvoeding, ontwikkeld om de kat te voorzien in zijn natuurlijke voedingsbehoefte. De structuur van het proteïnegedeelte in de Carnilove-voeding komt overeen met de natuurlijke prooi en verzekert de opname van belangrijke aminozuren voor de kat. De brede omvang van het zorgvuldig uitgeselecteerde wilde vlees dat afkomstig is van: rendier, eend, fazant, kalkoen, lam, everzwijn en lam, behoudt de traditionele proteïneselectie van de wilde kat. Carnilove kattenvoer vind je nergens voordeliger dan bij Chewies dierenwinkel online of kom naar onze dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs daar hebben wij alles van Carnilove voor de kat gepresenteerd staan.
 
Carnilove into the wild heeft 8 verschillende smaakvarianten, elk afgestemd op de speciale eisen van je kat. Van kitten, volwassen kat of senior voor elk wat wils.
 
Aardappel- en granenvrij : Graan is een veelgebruikt ingrediënt in commerciële kattenvoeding. Granen of aardappelen maken echter geen deel uit van de natuurlijke voeding van de kat. De overtollige calorieën die granen bevatten zijn onbruikbaar, moeilijk te verteren en worden uiteindelijk ook opgeslagen in het lichaam. Dit kan leiden tot zwaarlijvigheid of eventuele aandoeningen als diabetes. Carnilove hecht belang aan de terugkeer naar de natuurlijke voedingsbronnen van de wilde kat. Daarom bevat de Carnilove lijn geen producten zoals granen of aardappelen die in deze voedingsbronnen niet aanwezig waren.
 

Carnilove gelooft in het gebruik van zorgvuldig geselecteerd vlees, dat je de voorouder van je kat in het wild zou aantreffen. Zoals rendier, eend, fazant, lam wild zwijn en zalm. Het spreekt voor zich dat ze daarbij uitgaan van een wat grotere voorouder zoals een lynx en niet de wilde Europese kat.

Bosvruchten, groente, wilde bessen en kruiden zorgen voor natuurlijke vitamine, antioxidanten en andere noodzakelijke voedingsstoffen. De formule van de ingrediënten komt zoveel mogelijk overeen met die van de grote voorouder. Met dit verschil dat er wel rekening wordt gehouden met de moderne levenswijze van je kat. En daarom is er bij de droogvoeren keuze uit meer of minder energie, gevoeligheid, ondersteuning voor grote katten of katten met langhaar.

Vragen over Carnilove kattenvoer nat of droog bel onze online dierenwinkel of kom langs bij onze dierenwinkel zelf.