Gaat u regelmatig met uw hond op avontuur en zoekt u outdoor artikelen die u kunt gebruiken om de avonturen met uw trouwe viervoeter nog succesvoller te maken? Bekijk dan het aanbod outdoor artikelen voor uw hond van Chewies en zoek de hulpmiddelen die u nodig heeft om op avontuur te gaan met uw beste vriend.
In het aanbod outdoor artikelen voor uw hond van Chewies vindt u diverse producten. Zo vindt u een groot aanbod rugzakken die u kunt gebruiken om op een diervriendelijke wijze op de rug van uw hond te bevestigen, maar vindt u ook artikelen als waterflessen. Zelfs zeer specialistische artikelen als beloningstassen voor uw hond vindt u in het aanbod van Chewies, dus zelfs de ervaren avonturiers kunnen in onze shop slagen met het aanschaffen van diverse outdoor artikelen voor de hond. En heeft u uw outdoor artikelen snel nodig? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want artikelen die Chewies op voorraad heeft worden altijd binnen 24 uur thuis bezorgd.
 
Outdoor met uw hond
Honden Outdoor, Samen er op uit. Dagtochten maken, met een boot het water op, de bossen in, Hiking. Heerlijk actief met uw hond de natuur ontdekken. Bij lange tochten is het belangrijk dat u op het materiaal kunt vertrouwen.
Kenmerken Outdoor hondenartikelen
Deze hondenartikelen hebben de volgende kenmerken
Praktische hondenartikelen speciaal voor onderweg
Kwaliteit met een goede afwerking
Handige voerbakken en drinkbakken voor tijdens de lange wandelingen of tijdens het reizen
Zonnebrillen tegen de felle zon
Lichtgevende hondenbenodigdheden
Poepzakjes en meer
Honden uitlaten

Het uitlaten van uw hond is vaak een questie van zijn behoeftes doen. Maar het bewegen is ook noodzakelijk. Veel honden zijn echte huishonden en zijn veelal binnen te vinden. Om te zorgen dat uw hond zijn energie kwijt kan is een heerlijke lange wandeling een goed idee. Of ga op hondenvakantie. Natuur ontdekken in een prachtige omgeving, samen met uw hond. Samen echt even onderweg zijn, genieten. Voor de lange wandelingen en de wandel of hondenvakantie zijn de outdoor artikelen uiterst praktisch. Ontdek alle praktische hondenbenodigdheden in onze online dierenwinkel.

Alles voor uw hond voor onderweg

Samen met uw hond onderweg. Er zijn veel honden accessoires welke onmisbaar zijn voor onderweg. Draagbare water en voerbakken, anti knoei drinkbakken en meer. Er samen een lange dag op uit. Of u neemt de hond mee op vakantie. Er zijn dan wel een aantal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Outdoor hondenbenodigdheden zijn praktische hondenartikelen die onmisbaar zijn voor onderweg. Bekijk hier het online assortiment outdoor honden benodigdheden. Maak een keuze uit o.a. Road Refresher.

Hondenzwemvesten

Uw hond mee in of op het water. Wij leren zwemmen. Zwemmen leren is naast de slag te pakken krijgen ook uithoudingsvermogen opbouwen. Zwemmen is voor hond en mens een vermoeiende fysieke bezigheid. Om uw hond daarin te ondersteunen zijn er hondenzwemvesten. Zo gaat uw hond veilig mee in de boot of naar het strand.

Hondenverlichting

Met hondenverlichting laat u veiliger uw hond uit. In het donker, de herfst of de winter is het veilig uitlaten vooral een questie van zichtbaar zijn. Niet alleen voor u maar ook voor de hond. Een hondenlampje bied daarbij uitkomst. Hondenlampjes zijn er in veel kleuren. Elke kleur hondenverlichting heeft ook een doel. Zo is geel van veraf zichtbaar en is oranje een waarschuwing. Hondenverlichting is er van o.a. Orbiloc.

Hondenzonnebrillen

Een hondenzonnebriel is niet alleen hip, het beschermt de ogen van uw hond tegen stof, vuil en de scherpe zon. Sommige honden kunnen niet goed tegen de scherpe zon. Voor deze honden is een hondenbril met donkere glazen ideaal. Gaat uw hond mee op de motor of de fiets? Een bril voor uw hond voorkomt dat stof en vliegjes in de ogen van uw hond komen. 

Ontdek meer hondenartikelen in onze online dierenwinkel.

Honden outdoor zijn diverse praktische hondenartikelen voor onderweg of tijdens vakantie of met uw hond op reis.