Wilt u uw hond meenemen op reis? Met de autobenches van Chewies XL kunt u uw hond veilig en comfortabel vervoeren in uw auto. Door ons grote assortiment hondenkooien, vindt u voor elk type auto, een passende autobench. Zo hebben wij draadstalen autobenches, kunststof en aluminium autobenches. Onze hondenkooien zijn leverbaar in de kleuren verzinkt, epoxy black en zwart. De autobenches kunt uitbreiden met diverse accessoires, zoals anti-slipmatten, drinkbakken en benchkussens.

Met onze handige keuzehulp heeft u in een handomdraai een autobench gevonden, die in uw auto past. De volgende stap is het opmeten van uw hond, dit doet u daar het opmeten van de schofthoogte. Kies vervolgens een autobench die niet te veel afwijkt van de schofthoogte van uw hond, anders zal deze zich niet thuis voelen in de bench. Komt u er niet helemaal uit of heeft u vragen over een van onze autobenches? Bekijk dan onze tips of neem contact met ons op.

 

WELKE TRANSPORTBOX IS HET MEEST GESCHIKT?

Om te bepalen welke transportbox het meest geschikt is in jouw geval moet je eerst kijken voor welk doel je deze wilt gebruiken. Is het bijvoorbeeld om even naar de dierenarts te gaan, of echt om mee te nemen in het vliegtuig. In het geval van een vliegtuigreis dient de box bijvoorbeeld IATA gekeurd te zijn. Zonder deze keuring wordt de transportbox vaak geweigerd door de luchtvaartmaatschappijen.


WELKE SOORT TRANSPORTBOX IS GENOEG VOOR EEN DIERENARTS BEZOEKJE?

Zoek je een transportbox om je hond mee te vervoeren voor bijvoorbeeld een dierenarts bezoekje , dan is bijna elke kwaliteit vaak voldoende. Let bij de keuze van de juiste maat ook op het maximale draaggewicht van de transportbox zelf.


IK ZOEK EEN AUTOBENCH, WELKE IS HET MEEST GESCHIKT?

Een autobench bestaat in vele soorten en maten als ook in verschillende prijsklasses. De traditionele hondenbench is van origine eigenlijk niet ontwikkeld als autobench. Hoewel veel mensen de bench toch als autobench gebruiken, biedt deze bij een ongeluk weinig tot geen bescherming. Voor deze doeleinden zijn bijvoorbeeld de autobenches van Proline en Trixie speciaal ontwikkeld. De autobenches van Proline zijn als enige TÜV gekeurd en het high tech aluminium frame zorgt voor optimale bescherming.