Taste of the Wild – graanvrij hondenvoer in een reeks onweerstaanbare varianten

Taste of the wild streeft ernaar om met hun hondenvoer zo dicht mogelijk bij het voedsel te blijven dat jouw hond ook in het wild zou kunnen vinden. Daarmee wil Taste of the Wild het natuurlijke instinct van onze honden zoveel mogelijk respecteren. Zo bieden een zeer goed verteerbaar voedsel gemaakt van vlees, groente, fruit en granenvrij.

Alle ingrediënten gebruikt in Tast of the Wild droogvoer zijn zorgvuldig geselecteerd om zo jouw hond het best mogelijke voer te bieden. Door de ingrediënten te stomen wordt ervoor gezorgd dat het eten vers blijft, vol van smaak blijft en zijn voedingswaarde behoudt. Ook beschikt dit voer over een aangepast niveau aan probiotica, aminozuren en omega 3-vetzuren om jouw hond gezond te houden. Daarnaast zijn er groenten en fruit in het voer verwerkt om voor een evenwichtige voeding te zorgen.

Chewies Dierenwinkel is trots deze zeer exclusieve 3 lijnen te presenteren : Taste of the wild regular, Taste of the wild acient grains en Taste of the wild Prey. Voor meer informatie kunt u bij onze helpdesk terecht.