Afdeling Kat - kat benodigdheden - kat droogvoer - kat natvoer

U gunt uw kat toch ook het beste en de mooiste spullen? Bij Chewies online dierenwinkel kunt u echt alles online kopen voor uw kat! Wij hebben mooie kattenbakken, krabpalen, kattenluiken, mandjes, kattenvoer en nog veel meer in onze winkel. Voor voorlichting of advies raden wij u aan om naar onze dierenwinkel in Berkel en Rodenrijs te komen of u kunt contact opnemen via de email of telefoon. 

 

KattenbenodigdhedenChewies is de online dierenwinkel voor alle kattenbenodigdheden.
Chewies online dierenwinkel heeft echt een groot assortiment A merk katten benodigdheden, bestaande uit kattenvoer, kattenbakken, de perfecte kattenmand, krabpalen, speelgoed en nog veel meer! Op Chewiesdierenwinkel.nl vind je alle producten die je kat nodig heeft voor een voordelige prijs!


Ruim een kwart van alle Nederlandse huishoudens heeft één of meerdere katten in huis. Katten zijn onze beste vriendjes en wij willen natuurlijk het beste voor ze! Bij Chewies online dierenwinkel vind je een ruim assortiment kattenbenodigdheden, waarmee jij je kat alles kunt geven dat hij nodig heeft. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Kattenbakken: Katten doen hun behoefte op een kattenbak. Ons assortiment bestaat uit diverse modellen kattenbakken en bijbehorende accessoires.

Kattenbakvulling: Kattenbakvulling houdt de kattenbak zo schoon en hygiënisch mogelijk. Het kattengrit zorgt voor een vermindering van de urinegeur en maakt het gemakkelijk wegwerpen van de ontlasting mogelijk.

Kattengras: In gras zit foliumzuur, iets waar elke kat behoefte aan heeft. Komt jouw kat niet buiten? Geef hem dan kattengras, zodat hij toch in zijn behoefte voorzien wordt.

Kattenhalsbanden en -tuigjes: Wil je jouw kat een halsband geven als leuke accessoire of met jouw kat gaan wandelen? Ons assortiment bestaat uit een ruime selectie kattenhalsbanden, kattentuigjes en bijbehorende kattenpenningen!

Kattenkrabpalen: Katten hebben vanuit hun natuurlijke instinct de behoefte om te krabben. Met een kattenkrabpaal voorkom je dat je kat aan je meubels of andere spullen gaat krabben.

Kattenluiken: Je kunt een kattenluik gebruiken om je kat naar buiten of binnen te laten zonder dat jijzelf de deur open hoeft te doen. Hiermee voorkom je dat de deur onder de krassen komt te zitten en dat je kat luid gaat mauwen om duidelijk te maken dat hij naar binnen of buiten wil.

Kattenmanden: In een kattenmand kan jouw kat goed tot rust komt. Omdat elke kat andere behoeften heeft, hebben wij een breed assortiment kattenmanden, bestaande uit zowel open als gesloten kattenmanden.

Kattensnacks: Snacks zijn een belangrijke aanvulling op de dagelijkse voeding voor jouw kat. Niet alleen kun je je kat met kattensnacks belonen, ze zijn ook nog eens goed voor het gebit van je kat. Ook voor katten die een speciaal dieet volgen, zijn er voldoende kattensnacks beschikbaar.

Kattenspeelgoed: Spelen is goed voor de fysieke en mentale ontwikkeling van jouw kat en hoort bij een gezond en gelukkig leven. Discount4Pets heeft een groot assortiment kattenspeelgoed, met onder andere denkspelletjes, speeltunnels, balletjes en speelgoedmuizen.

Kattentraining: Wil je jouw kat iets leren of juist afleren en ben je op zoek naar handige producten die je daarbij kunnen helpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kattenvoer: Goed kattenvoer is belangrijk voor de gezondheid van je kat. Ons assortiment voeding bevat kattenvoer voor elke kat: voor elk ras, voor elke levensfase en voor elk dieet.

Kattenvoer- en drinkbakken: Wij hebben een ruim assortiment katten voer- en drinkbakken. Hierdoor is er altijd een drink- en/of voerbak te vinden die jouw kat fijn vindt en die ook nog eens bij jouw interieur past!

Reismanden: Wanneer je kat met je mee op pad gaat, wil je dit natuurlijk zo veilig mogelijk doen. In ons assortiment vind je verschillende soorten reismanden die het vervoeren van jouw kat gemakkelijk en veilig maken!

Chewies is je online dierenwinkel voor alle kattenvoer en kattenbenodigdheden, maar ook voor andere huisdieren kun je bij ons terecht. Neem zeker een kijkje in ons assortiment!