Knaagdier - konijn - fret bij Chewies online dierenwinkel

Chewies online dierenwinkel voert een zeer groot assortiment voor de kleinste huisdieren bestaand uit voer, snacks en toebehoren van grote bekende fabrikanten, op dit moment adviseren wij het merk Hopper als konijnenvoer (bix) dit is bij benadering 95% hetzelfde als Supreme Science Selective die zichzelf flink uit de markt hebben geprijsd . Bovendien vind je hier talrijke modellen konijnenhokken, konijnenrennen en hamsterkooien. Chewies online dierenwinkel is gespecialiseerd in konijnenhokken.
 

 
Vervolg Knaagdier - Konijnen - Fret

Naast honden en katten zijn kleine huisdieren het meest geliefd. In het assortiment van Chewies online dierenwinkel voor kleine dieren vindt u onder andere accessoires voor (dwerg)konijnen, cavia's, hamsters, ratten, fretten en degoes. Het bijzondere aan de kleine dieren is dat ze zeer sociaal zijn en uitstekend in groepen kunnen leven. Bovendien is het niet alleen leuk om naar deze beestjes te kijken, maar zijn ze ook in voor knuffelmomenten. 

Droogvoer: hier kunt u voor elke knager een geschikte voeding vinden, van het dwergkonijn tot aan de muis. Als aanvullende optie kunt u de gewenste voeding ook direct zoeken in de categorie 'knaagdierenvoer naar merk'. Voor speciale behoeften biedt Chewies online dierenwinkel ook speciale organische, graanvrije en pelletsproducten.

Konijnenkooien: Chewies online dierenwinkel heeft verschillende soorten kooien voor uw kleine knager. Speciaal voor de fretten hebben we hele degelijke kooien van Critter Nation. Voor hamsters hebben we de speelse Ferplast hokken en Imac heeft bijvoorbeeld sterke konijnenkooien voor binnen. 

Konijnenhokken: Chewies online dierenwinkel heeft een ruim assortiment aan buiten konijnenhokken. Indien u onder het kopje konijnenhokken links op onze homepage kijkt, vindt u een ruim assortiment. Voor dwergkonijnen, Vlaamse Reus, Franse Hangoor... voor elk wat wils!

Konijnenrennen: met een ren kunt u uw konijnen en knaagdieren in een veilige omgeving buiten hun hok laten spelen. Naast het verse gras kunnen ze ook ten volste van het weer genieten. Dankzij een brede selectie aan verschillende rennen (grootte, design en materialen) is er voor elk dier een geschikte optie te vinden. Let u er wel op dat uw konijn niet teveel (zeker geen nat) gras eet? Zijn maag kan hier van slag van raken.

Diverse accessoires: voor in de kooi: de meest voorkomende reden voor het permanente knabbelen (op de kooi) is hoogstwaarschijnlijk verveling! Dankzij een uitgebreid assortiment kunt u uw knaagdieren nu met spannende en geschikte accessoires verzorgen en vermaken.

Snacks: als u denkt dat alleen katten en honden vrolijk worden van een lekkere snack, dan heeft u het mis. Uw kleine knager is ook wel in voor een traktatie! Om een gezond en evenwichtig dieet te bewerkstelligen, moet u de dagelijkse voeding combineren met voedingssupplementen naar keuze. Zoals bijvoorbeeld: extra belangrijke vitaminen, mineralen, kruiden en planten voor uw favoriete knaagdier.

Bodembedekking, hooi en stro: bij een geschikt dieet voor knaagdieren staat hooi bovenaan het lijstje. Stro gebruikt u voor het behoud van warmte in het nachthok. Zeker konijnen kunnen niet zonder hooi! Elke dag vers hooi, het liefst in een hooibal wegens de hygiene, zorgt voor een optimale spijsvertering voor uw konijn. Wij hebben verschillende bodembedekkingen in ons assortiment. Houtvezel is een goedkope oplossing, maar houdt u er wel rekening mee dat dit erg veel stof geeft, wat ten koste gaat van de longen van uw kleine knager. Hennepvezel of beukensnippers is een beter alternatief.

Verzorging: Voor de verzorging van uw kleine knager heeft u verschillende producten nodig. Zoals een kam/borstel, nagelknipper, drinkbak, eetbak, parasietenbestrijding en eventueel vitamines. 

Speelgoed: Konijnen en andere kleine knagers hebben veel afleiding nodig. Zeker als u besluit het diertje buiten te houden. Vooral tijdens koude of natte dagen wil het dan voorkomen dat uw knager weinig afleiding heeft van u. Gelukkig hebben wij een divers aanbod speelgoed. Van interactief speelgoed tot knaagspeelgoed.

Bij Chewies online dierenwinkel vindt u een groot assortiment aan voeding en accessoires voor kleine knagers- van basisbehoeftes tot aan speciale producten van de hoogste kwaliteit voor speciale behoeftes.

Blog

Veilig met je huisdier in de auto!

Soms is het noodzakelijk om je hond, kat of knaagdier mee in de auto te nemen, bijvoorbeeld naar ...

geschreven door Angela - 06-11-2020 10:59

tags: