KATTEN KRABPALEN - KATTEN KRABTONNEN

Een krabpaal voor uw kat moet natuurlijk functioneel zijn, maar ook mooi en passend bij uw woning. Bij ons vindt u een groot assortiment, waardoor er altijd wel een krabpaal bij zit die aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen voor een krabplank in plaats van een krabpaal. Deze neemt minder plek in beslag en is heel gemakkelijk overal te monteren.

In het assortiment bevindt zich ook een 80 cm hoge krabpaal waar alleen een speelmuisje aan hangt voor uw kat, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreidere krabpaal. Wat denkt u bijvoorbeeld van een krabpaal die geschikt is voor meerdere katten; de krabboom. Deze heeft meerdere krabpalen en met pluche bekleedde plateaus waar uw katten heerlijk op kunnen liggen. Deze is leverbaar in diverse kleuren. Indien u een iets minder uitgebreide krabpaal wenst kunt u bij Chewies Online ook slagen, omdat ons assortiment krabpalen diverse afmetingen en prijzen bevat.

U kunt de krabpaal heel gemakkelijk bij ons bestellen. Dit kan via onze online dierenwinkel. Naast krabpalen vindt u hier nog veel meer producten voor uw kat of kitten! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 010-7952947 of een email sturen naar klantenservice@chewies.nl
 
De krabpaal behoort tot de basisuitrusting van iedere kat. Krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo is er altijd een krabpaal die bij jouw kat past!
   


   

  Een krabpaal kan meerdere doelen dienen: natuurlijk kan je kat er aan krabben, maar hij zal er ook lekker op kunnen liggen of slapen en mee kunnen spelen.

  Zorg ervoor dat de hoogte van de krabpaal afgestemd is op de lichaamsbouw van jouw kat. Voor kittens raden wij een paal aan van maximaal 89 centimeter, voor katten van gemiddelde grootte één van maximaal 150 cm en voor grote katten alles vanaf 150 centimeter. Wanneer je kat gebruik maakt van de krabpaal moet hij zich namelijk wel veilig voelen. Een te kleine of te grote paal voor een grote kat kan onstabiel zijn en voor gevaarlijke situaties en zelfs verwondingen zorgen. Wanneer je kat een ongeluk heeft gehad met de krabpaal, dan zal hij deze waarschijnlijk in de toekomst niet of nauwelijks nog gebruiken. In dat geval zal hij zijn krabbehoefte ergens anders uitleven.

  Katten vinden het daarnaast fijn om alles van bovenaf te kunnen bekijken. Met een krabpaal kunnen zij dit goed doen.

  Ben je toch op zoek naar een ander model kattenkrabpaal? Bekijk dan ons assortiment voor krabplanken of krabtonnen.