Brit Premium hondenvoer - Brit premium by nature 

Voordelig en snel Brit Premium hondenvoer nodig? Chewies dierenwinkel Berkel en Rodenrijs en Chewies online dierenwinkel hebben echt alles van Brit Premium in huis! Brit Premium hondenvoer is gemaakt van allemaal natuurlijke ingrediënten. Het hondenvoer is van top kwaliteit en heeft een zeer betaalbare prijs. Vooral in deze tijd erg handig. Door de samenstelling helpt de voeding ook honden met een allergie of honden met voedsel intolerantie. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten krijgt je hond een gezonde en glanzende vacht. Brit Premium by nature varieert tussen de 45 en 60% vlees ! GMO en Soja vrij.

Voeding - animal world

Naast Brit Premium hondenvoer, kun je bij Chewies online dierenwinkel terecht bij ons voor Brit Carnilove en Brit Care. Deze voedingen bevatten namelijk een zeer hoog vleesgehalte.

 
Brit Premium droogvoer en natvoer voor honden
 
Onderzoek uitgevoerd door voedingsspecialisten heeft een breed scala aan hondendroogvoer mogelijk gemaakt, dat lekkere smaken en een evenwichtige inname van voedingsstoffen combineert. Deze recepten zijn aangepast aan de leeftijd, de grootte, het ras of de levensstijl van jouw huisdier (binnenhonden of sportieve honden).
Hier zijn enkele tips om je door het grote aanbod van honden droogvoer te begeleiden: 
Hoe oud en hoe groot is jouw hond?
Houdt bij aangepast droogvoer als eerste rekening met de leeftijd van de hond:
Puppy's hebben een grotere energiebehoefte voor een gezonde groei, vooral tijdens de eerste vijf maanden. Tijdens de groeifase hebben puppy's een speciale behoefte aan calcium, eiwitten en essentiële voedingsstoffen voor een goede ontwikkeling van hun botten en spieren.
Senioren honden hebben meer vezels en minder calorieën nodig om overgewicht en obesitas te voorkomen.
Volwassen honden hebben verschillende behoeften, afhankelijk van hun grootte en de mate van lichamelijke activiteit.
De grootte van de hond heeft inderdaad invloed op zijn voeding:
Honden van kleine rassen met kleine kaken en kleine magen hebben brokjes nodig die klein genoeg zijn en genoeg energie bevatten.
Honden van grote rassen hebben verhoudingsgewijs minder energie, maar grotere brokjes nodig, zodat ze niet te veel lucht inslikken tijdens het eten, terwijl ze tegelijkertijd langer nodig hebben om te kauwen.
De serie droogvoer van Brit Care of Carnilove bieden brokjes met verschillende groottes aan. 

 

Droogvoer of natvoer voor jouw hond?

Vergeleken met natvoer heeft droogvoer het grote voordeel dat het helpt de gezondheid van het gebit van de hond te handhaven (door het kauwen en de speekselaanmaak) en kan gemakkelijk thuis of buitenshuis als beloning worden gebruikt. 

Wanneer je vaak niet thuis bent, wanneer jouw hond langzaam eet of gedurende dag graag snackt, kun je zijn voerbak gemakkelijk vullen zonder kans te lopen dat het voedsel bederft. 
Als jouw hond alleen maar droogvoer eet, vergeet dan niet vers water klaar te zetten, om ervoor te zorgen dat de hond voldoende vocht binnenkrijgt. Het is ook mogelijk het droogvoer met natvoer te mengen om het voedsel van jouw huisdier van genoeg vocht te voorzien. 
 

Compleet hondenvoer of niet?

Compleet droogvoer is ontworpen om je hond alle benodigde voedingsstoffen voor een gezond leven in één maaltijd mee te geven. 

Niet compleet droogvoer bevat niet alle voedingsstoffen die de hond nodig heeft en moet worden gecombineerd met ander droogvoer, natvoer of voedingssupplementen. 
 

Speciale behoeften
Jouw dierenarts kan je adviseren om je hond speciaal te geven, afhankelijk van zijn conditie. Ook dit is via Chewies dierenwinkel verkrijgbaar.