Honden loopplank - loopplank hond auto opvouwbaar

Waarom een honden loopplank ?

Een loopplank voor je hond is een betere oplossing dan telkens erin en eruit springen van de auto vooral voor de senior honden.

Snel een juiste hondenloopplank nodig ?! Het instappen in de kofferbak van de auto is niet voor iedere hond hetzelfde verhaal. Jonge, oudere, zwakke of zelfs bange honden kunnen hier toch wel moeite mee hebben. Om het makkelijker te maken voor jou en je hond vind je bij Chewies dierenwinkel loopplanken om dit probleem op te lossen in 1 klap. Eigenlijk adviseren wij iedere eigenaar een loopplank als hulpmiddel te gebruiken vanaf het begin zelfs al. Omdat het uit de auto springen gewoon niet goed is voor de gewrichten op ten duur.

Chewies dierenwinkel is specialist op het gebied van honden loopplanken (je kunt ze allemaal komen bekijken in onze winkel) of kom gerust langs voor een passend advies hierin.

 

Vervolg honden loopplank

Hondenloopplank

Behoed jezelf voor met het optillen van je hond in en uit de auto en van hoog naar laag naar de grond met een handige hondenloopplank. Een hondenloopplank is een ideaal hulpmiddel, dat een uitkomst is voor kleine, jonge, zwakke of bange honden. Met een hondenloopplank is dit langer geen probleem en overkom je dit obstakel met gemak.
Enige training kan vereist zijn bij het 1e gebruik. Laat je hierover voorlichten door onze experts in onze dierenwinkel.

Voordelen van de hondenloopplank

Een belangrijk voordeel is dat je zelf je hond niet meer hoeft op te tillen wanneer deze niet meer in staat is om in de kofferbak te springen. Vooral wanneer je de eigenaar bent van een grote, zware hond kan dat moeizaam gaan. Met een hondenloopplank loopt de hond zelf in en uit de auto. Handig!

Daarnaast is het zo dat honden steeds ouder worden. Kwaaltjes als artrose en pijnlijke gewrichten liggen daardoor kunnen ontstaan Door middel van een hondenloopplank worden de gewrichten van je hond ontzien.

Er zijn verschillende hondenloopplanken verkrijgbaar op Chewies dierenwinkel, Ze zijn allemaal in- en uitschuifbaar of opvouwbaar zodat ze nauwelijks ruimte in beslag nemen in de kofferbak

Hondenloopplank bestellen bij Chewies dierenwinkel

De meeste varianten van de hondenloopplank zijn direct leverbaar. Dat wil zeggen dat wanneer je voor 17:00 uur bestelt de hondenloopplank de volgende dag geleverd wordt. Mocht dit niet haalbaar zijn, dan staat de juiste levertijd vermeld bij het product. Of kom het artikel bekijken in onze winkel te Berkel en Rodenrijs. Of beter nog kom kijken of er een hondenloopplank is die precies bij jouw auto past !