Online dierenwinkel 

Chewies is zowel een fysieke dierenwinkel als een online dierenwinkel, met andere woorden welke zowel online als in een showroom/winkel de producten aanbiedt. 
Bij Chewies Dierenwinkel kunt u terecht voor allerlei producten, geschikt voor uw huisdier. 
Of u nu op zoek bent naar voeding voor uw hond of kat, een kooi voor uw konijn, een bench voor uw puppy of andere producten voor uw hond, bij Chewies Dierenwinkel zit u goed! Omdat wij een gediplomeerde dierenwinkel zijn kunnen wij u voorzien van de juiste informatie en het juiste advies.De online dierenwinkel heeft meer dan 10.000 artikelen. In de dierenwinkel te Berkel en Rodenrijs staan er ongeveer 3.000,

De producten die Chewies Dierenwinkel in het assortiment heeft zijn bijna allemaal direct uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u na bestelling via de website bij Chewies Dierenwinkel u het gewenste product snel in huis heeft. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen langs te komen in onze Megastore in Berkel en Rodenrijs waar u ons uitgebreide assortiment op uw gemak kunt bekijken en direct mee kunt nemen. Wij geven u graag advies en helpen u graag met het maken van uw keuze.

Wilt u meer informatie over de diverse producten, neemt u dan contact op met onze dierenwinkel via 010-7952947.