Een krabpaal voor uw kat moet natuurlijk functioneel zijn, maar ook mooi en passend bij uw woning. Bij ons vindt u een groot assortiment, waardoor er altijd wel een krabpaal bij zit die aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen voor een krabplank in plaats van een krabpaal. Deze neemt minder plek in beslag en is heel gemakkelijk overal te monteren.

In het assortiment bevindt zich ook een 80 cm hoge krabpaal waar alleen een speelmuisje aan hangt voor uw kat, maar u kunt ook kiezen voor een uitgebreidere krabpaal. Wat denkt u bijvoorbeeld van een krabpaal die geschikt is voor meerdere katten; de krabboom. Deze heeft meerdere krabpalen en met pluche bekleedde plateaus waar uw katten heerlijk op kunnen liggen. Deze is leverbaar in diverse kleuren. Indien u een iets minder uitgebreide krabpaal wenst kunt u bij Chewies Online ook slagen, omdat ons assortiment krabpalen diverse afmetingen en prijzen bevat.

U kunt de krabpaal heel gemakkelijk bij ons bestellen. Dit kan via onze webshop, via telefoon of u kunt er één uitzoeken in onze megastore. Naast krabpalen vindt u hier nog veel meer producten voor uw huisdier!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 010-7952947 of een email sturen naar info@chewies.nl
 

 

Katten krabpalen

Wilt u een krabpaal kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u op moet letten, zodat de aankoop van een kattenklimpaal een succes wordt voor u en uw kat. Kattenkrabpalen zijn er in vele verschillende groottes en vormen. Een krabpaal kopen vergt daarom de nodige voorbereiding. zooplus heeft een uitgebreid assortiment aan kattenkrabpalen, klimpalen en krabmeubels, zodat er ook voor uw kat of katten iets bij zit. Daarnaast is er altijd een krabpaal aanbieding, zodat u nooit teveel betaalt.5 redenen waarom uw kat en u van een krabpaal zullen houden:

 • Katten kunnen heel het jaar door actief zijn en de kans op overgewicht, gewichtstoename en gewrichtsproblemen verminderen.

 • Krabpalen geven uw kat een full body workout, speciaal geschikt voor katten die de meeste tijd binnen zitten.

 • Het is de perfecte oefening na een lang dutje en houdt de verveling weg.

 • De nagels van uw kat zullen sterk en gezond zijn.

 • Een persoonlijke ruimte voor uw harige vriend! Katten kunnen hun territorium markeren met hun geur en krassen.

 • Vermindert de kans dat uw kat aan uw meubelen gaat krabben.


Tips voor het kiezen van de juisten krabpaal:


Wanneer u een krabpaal kiest zijn er verscheidene factoren zoals materiaal, vorm, grootte en speciale kwaliteiten die u misschien voor uw kitten wilt.

 • Materialen: Katten krabpalen zijn natuurlijk of synthetisch. Kies bij verticale palen voor dik natuurlijk sisal materiaal.

 • Stabiliteit: Zoek naar een stabiele, geen wiebelende paal.

 • Grootte: De ideale paal moet groot genoeg zodat uw kat zich volledig uit kan strekken.

 • Kwantiteit: Heeft u meer dan één kat? Dan is het een goed idee om meer dan één krabpaal te bezitten om concurrentie tussen katten te voorkomen.

 • Vorm: Houdt uw kat van klimmen, liggen of uitstrekken? Kies de juiste vorm

Andere nuttige ideeën:

 • Krabprobleem: Als uw kat aan uw meubels krabt, gebruik dan citrus/menthol geuren of oliën die kunnen helpen uw kat weg te houden van deze oppervlakten

 • Lok uw kat: U kunt kattenkruid op de krabpaal smeren. De neptalactoon in kattenkruid (een soort van munt) zorgt ervoor dat meer dan de helft van alle kitten eraan zullen ruiken, en soms zelfs likken of kauwen. 
  Let op: Bij kittens is het effect tegenovergesteld, het stoot ze af.

 • Speeltijd: Maak een klein voorwerp vast aan de bovenkant van de krabpaal met een klein touw waar uw kat meek an spelen.

Kijk naast de krabpaal aanbieding ook eens naar de verschillende kattenspeeltjes beschikbaar bij Chewiesdierenwinkel.nl.